hubii Napisano 17 sierpnia 2024 Napisano 17 sierpnia 2024 Nie jestem doświadczonym audiofilem. Mam słuchawki i wzmacniacz i chcę Was się spytać o opinię. Czy mimo słuchawek jako takich (ath m50x) i wzmacniacza to do tego używacie programu dts w windowsie czy tu wg Was psuje dźwięk? Dostałem licencję dts do laptopa, ale jedna piosenka brzmi lepiej, a w drugiej wokal jest tak podniesiony przez ten program, że aż skrzeczy i sam nie jestem przekonany. Polecacie używać dtsa czy nie? Przepraszam jesli temat się powtarza Pozdrawiam serdecznie! Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 sierpnia 2024 Napisano 17 sierpnia 2024 3 godziny temu, hubii napisał: Nie jestem doświadczonym audiofilem. Mam słuchawki i wzmacniacz i chcę Was się spytać o opinię. Czy mimo słuchawek jako takich (ath m50x) i wzmacniacza to do tego używacie programu dts w windowsie czy tu wg Was psuje dźwięk? Dostałem licencję dts do laptopa, ale jedna piosenka brzmi lepiej, a w drugiej wokal jest tak podniesiony przez ten program, że aż skrzeczy i sam nie jestem przekonany. Polecacie używać dtsa czy nie? Przepraszam jesli temat się powtarza Pozdrawiam serdecznie! Sprawdzić możesz zawsze jaki efekt będzie ale moim zdaniem to napsuje i nacuduje niepotrzebnie 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 19 sierpnia 2024 Napisano 19 sierpnia 2024 Osobiście baaaardzo nie lubię efektu, jaki on daje. Pewnie można się przyzwyczaić, ale osobiście psuje mi to odbiór 1 Odpisz, cytując
hubii Napisano 19 sierpnia 2024 Autor Napisano 19 sierpnia 2024 A jak używacie wzmacniacza słuchawkowegio to jaki macie volume na wzmacniaczu a jaki volume w windowsie? 🤔😉 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 19 sierpnia 2024 Napisano 19 sierpnia 2024 Full w Windowsie i regulacja na wzmacniaczu 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 sierpnia 2024 Napisano 19 sierpnia 2024 Zawsze najlepiej ustawić max sygnał na komputerze. Sygnał wyjściowy z kompa jest zazwyczaj niski. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts