Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 sierpnia Udostępnij Napisano 23 sierpnia Dnia 22.08.2024 o 10:42, Tweeter2016 napisał: To nie potrzebnie się wykosztowałem na kolumny za1,4 tys. zł, skoro mówicie, że elektronika ma większe znaczenie Piszemy to podstawie doświadczeń. Można samemu przeprowadzić testy w tym zakresie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 sierpnia Udostępnij Napisano 24 sierpnia 23 godziny temu, Biff Eastwood napisał: Jeszcze decyzja nie zapadła, ale chyba stanie na Heco Aurora 700 (znalazłem ładne białe) ze zwrotnicami do przerobienia + Cambridge Audio CXA60. Podobno ten zestaw dobrze współpracuje. Wyniesie to 4300-4500 zł. Patrzę też na Pylony, ale opinie są raczej na korzyść Heco w tej półce cenowej. Zestaw dobry. ale co znaczy ze zwrotnicami do przerobienia? Jakies modyfikowane? Posłuchaj tego zestawu w salonie albo spróbuj czy sprzedawca daje taką mozliwość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 24 sierpnia Udostępnij Napisano 24 sierpnia 20 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Piszemy to podstawie doświadczeń. Można samemu przeprowadzić testy w tym zakresie Zażartowałem sobie trochę, ale to nie znaczy że neguję to co napisaliście! - wręcz przeciwnie, od dziś będę inaczej gadał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts