Dawka Smiertelna Napisano 27 sierpnia 2024 Napisano 27 sierpnia 2024 Witam Własnie połączyłem w/w słuchawki pod mobilną kartę dźwiękową przez USB C w słuchawkach i jack 3.5 do karty dźwiękowej. Mimo załączonego kabla z słuchawki nie ma dźwięku. Robie coś nie tak ? Na moich Meze 99 Classics wszystko śmiga gites byłem pewien że przy px8 również da się tak wykorzystać kartę Ok zaskoczyły po małych kombinacjach Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 Dnia 27.08.2024 o 17:10, Dawka Smiertelna napisał: Witam Własnie połączyłem w/w słuchawki pod mobilną kartę dźwiękową przez USB C w słuchawkach i jack 3.5 do karty dźwiękowej. Mimo załączonego kabla z słuchawki nie ma dźwięku. Robie coś nie tak ? Na moich Meze 99 Classics wszystko śmiga gites byłem pewien że przy px8 również da się tak wykorzystać kartę Ok zaskoczyły po małych kombinacjach Powinno to działać, ale w końcu już nie wiem czy udało Ci się czy nie? Odpisz, cytując
Ezex Napisano 21 września 2024 Napisano 21 września 2024 @Dawka Smiertelna jak porównałbyś Meze 99 Classics do PX8 ? Odpisz, cytując
Miras23 Napisano 21 września 2024 Napisano 21 września 2024 13 godzin temu, Ezex napisał: @Dawka Smiertelna jak porównałbyś Meze 99 Classics do PX8 ? to raczej inne produkty, pomijając też zauważalną różnicę w cenie. Nie słuchałem PX8 ale znam PX7s2 i moim zdaniem, ich barwa i dynamika stoi na lepszym poziomie niż w ciapkowatych Meze. Choć czaje, że mogą się komuś podobać takie klimaty. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 września 2024 Napisano 25 września 2024 Dnia 21.09.2024 o 09:17, Ezex napisał: @Dawka Smiertelna jak porównałbyś Meze 99 Classics do PX8 ? PX8 mają w sobie jedną, bardzo fajną cechę, którą ciężko jest odnaleźć u konkurencji. Grają "różnorodnie" i niezależnie jaki kawałek tam ostatecznie zagra, każdy utwór będzie inaczej zinterpretowany Zachęcamy do posłuchania, aby się przekonać na własnych uszach p.s teraz ten model pojawił się w nowym kolorze: https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8.html Odpisz, cytując
Recommended Posts