Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam

Własnie połączyłem w/w słuchawki pod mobilną kartę dźwiękową przez USB C w słuchawkach i jack 3.5 do karty dźwiękowej. Mimo załączonego kabla z słuchawki nie ma dźwięku.

Robie coś nie tak ?

Na moich Meze 99 Classics wszystko śmiga gites byłem pewien że przy px8 również da się tak wykorzystać kartę 

Ok zaskoczyły po małych kombinacjach

Napisano
Dnia 27.08.2024 o 17:10, Dawka Smiertelna napisał:

Witam

Własnie połączyłem w/w słuchawki pod mobilną kartę dźwiękową przez USB C w słuchawkach i jack 3.5 do karty dźwiękowej. Mimo załączonego kabla z słuchawki nie ma dźwięku.

Robie coś nie tak ?

Na moich Meze 99 Classics wszystko śmiga gites byłem pewien że przy px8 również da się tak wykorzystać kartę 

Ok zaskoczyły po małych kombinacjach

Powinno to działać, ale w końcu już nie wiem czy udało Ci się czy nie? :)

• 4 weeks later...
Napisano
13 godzin temu, Ezex napisał:

@Dawka Smiertelna jak porównałbyś Meze 99 Classics do PX8 ? 

to raczej inne produkty, pomijając też zauważalną różnicę w cenie. Nie słuchałem PX8 ale znam PX7s2 i moim zdaniem, ich barwa i dynamika stoi na lepszym poziomie niż w ciapkowatych Meze. Choć czaje, że mogą się komuś podobać takie klimaty.

Napisano
Dnia 21.09.2024 o 09:17, Ezex napisał:

@Dawka Smiertelna jak porównałbyś Meze 99 Classics do PX8 ? 

PX8 mają w sobie jedną, bardzo fajną cechę, którą ciężko jest odnaleźć u konkurencji. 

Grają "różnorodnie" i niezależnie jaki kawałek tam ostatecznie zagra, każdy utwór będzie inaczej zinterpretowany :)

Zachęcamy do posłuchania, aby się przekonać na własnych uszach :)

p.s teraz ten model pojawił się w nowym kolorze:

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8.html