Dawka Smiertelna Napisano 27 sierpnia Udostępnij Napisano 27 sierpnia Witam Własnie połączyłem w/w słuchawki pod mobilną kartę dźwiękową przez USB C w słuchawkach i jack 3.5 do karty dźwiękowej. Mimo załączonego kabla z słuchawki nie ma dźwięku. Robie coś nie tak ? Na moich Meze 99 Classics wszystko śmiga gites byłem pewien że przy px8 również da się tak wykorzystać kartę Ok zaskoczyły po małych kombinacjach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia Dnia 27.08.2024 o 17:10, Dawka Smiertelna napisał: Witam Własnie połączyłem w/w słuchawki pod mobilną kartę dźwiękową przez USB C w słuchawkach i jack 3.5 do karty dźwiękowej. Mimo załączonego kabla z słuchawki nie ma dźwięku. Robie coś nie tak ? Na moich Meze 99 Classics wszystko śmiga gites byłem pewien że przy px8 również da się tak wykorzystać kartę Ok zaskoczyły po małych kombinacjach Powinno to działać, ale w końcu już nie wiem czy udało Ci się czy nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ezex Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września @Dawka Smiertelna jak porównałbyś Meze 99 Classics do PX8 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 13 godzin temu, Ezex napisał: @Dawka Smiertelna jak porównałbyś Meze 99 Classics do PX8 ? to raczej inne produkty, pomijając też zauważalną różnicę w cenie. Nie słuchałem PX8 ale znam PX7s2 i moim zdaniem, ich barwa i dynamika stoi na lepszym poziomie niż w ciapkowatych Meze. Choć czaje, że mogą się komuś podobać takie klimaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 września Udostępnij Napisano 25 września Dnia 21.09.2024 o 09:17, Ezex napisał: @Dawka Smiertelna jak porównałbyś Meze 99 Classics do PX8 ? PX8 mają w sobie jedną, bardzo fajną cechę, którą ciężko jest odnaleźć u konkurencji. Grają "różnorodnie" i niezależnie jaki kawałek tam ostatecznie zagra, każdy utwór będzie inaczej zinterpretowany Zachęcamy do posłuchania, aby się przekonać na własnych uszach p.s teraz ten model pojawił się w nowym kolorze: https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts