Manieks Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia Witajcie, Obecnie posiadam Yamaha CDX-497 + kolumny JBL TLX5000. Dorzucam bas za pomocą Heco Spirit Sub 25a. Odsłuch głównie Spotify na DAC dyi Rasberry pi i/lub Gramofon Pro-Ject Debut Carbon Evo. Pomieszczenie - Salon ok 25m2 Planuje kupić używane HECO Music Style 900. Mam nadzieję, że dzięki temu również pozbędę się Sub'a. Proszę o feedback czy takie kolumny zagrają z moim ampli? Z czasem zmienię go na innego, wtedy pytanie jakie będzie dobre połączenie pod takie kolumny. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia 6 godzin temu, Manieks napisał: Proszę o feedback czy takie kolumny zagrają z moim ampli? Zagrać zagrają Mimo wieku to dalej przyzwoity sprzęt jak na swoje pieniądze, a do tego jeśli dobrze pamiętam, to miał zapas mocy. Co do zmiany, najpierw osłuchaj się z takim zestawem i potem możesz się zastanawiać nad zmianą bardzo wstępnie warto rozważyć będzie Audiolaba 7000A, który brzmieniowo może całkiem przyjemnie się zgrać z Heco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manieks Napisano 30 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia Bardzo dziękuję za informacje i sugestie. Sprzęt wskazany przez Was cenowo nieco mnie odstrasza, ale to są rzeczy na lata. Ps. Gramofon u Was kupiłem. Polecam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 sierpnia Udostępnij Napisano 30 sierpnia Miło nam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts