I.x.y. Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września Witam, mam ofertę kupić B&W 602,5 S3 za 900zł w stanie idealnym, i B&W V204 za też 900zł w stanie bdb. Oraz Marantz pm6005 albo Cambridge audio 640A V2 wzmacniacze też za 900zl za sztukę, ja obecnie myślę nad marantzem i v204, jak myślicie które lepsze by pasowało do pokoju 15m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września Cześć Jakiego brzmienia szukasz? Do jasnych Bowersów szedłbym osobiście w spokojniejszego Marantza, bo Cambridge też może swoje dwa grosze w kwestii ilości góry dorzucić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I.x.y. Napisano 16 września Autor Udostępnij Napisano 16 września 5 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Jakiego brzmienia szukasz? Do jasnych Bowersów szedłbym osobiście w spokojniejszego Marantza, bo Cambridge też może swoje dwa grosze w kwestii ilości góry dorzucić Szukam brzmienia ogólnie szerokiego pojęcia: Hiphop/rap, Pop, funk, rock, electric. Ja sam osobiście bym szedł w marantza ale nie jestem sto procent pewien Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września 1 godzinę temu, I.x.y. napisał: Szukam brzmienia ogólnie szerokiego pojęcia: Hiphop/rap, Pop, funk, rock, electric. Ja sam osobiście bym szedł w marantza ale nie jestem sto procent pewien Jeśli podoba Ci się Marantz to bierz Marantz. Chociaż ja bym poszukał wyższego modelu wzmacniacza np. PM-7200 KI. Za to kolumny brałbym podstawkowe. 15m² to nie jest dużo i może bas dudnić, kiedy wstawisz kolumny podłogowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts