kn1234 Napisano 19 września 2024 Napisano 19 września 2024 W cenie kolumn ,monobloki 🤣 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 20 września 2024 Napisano 20 września 2024 Pewnie Mcintosh. On się dobrze zgrywa z Bowersem. Osobicię uważam że ciekawy może być także Karan KA L + KA S600 Moon 681 + 761 czy elektronika od Pass Lab Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano 20 września 2024 Napisano 20 września 2024 11 godzin temu, adam 76 napisał: Jaki wzmak do b&w 801n To zależy w jakim kierunku chcesz pójść. Bowersy dysponują ogromnym potencjałem i rzeczywiście McIntosh może być tu jedną z opcji. Tego typu połączenie zapewni Ci raczej umiarkowaną ingerencję w sygnał. Innymi słowy będzie to raczej brzmienie neutralne, ale muzykalne i bardzo dobrze poukładane jeżeli chodzi o stereofonię. Mam tu szczególnie na myśli model MA8950. Gdybyś jednak preferował charakterystykę, która złagodzi nieco górne rejestry i złagodzi całość nadając brzmieniu specyficznego nasycenia, ciepła to tutaj poleciłbym Audio Analogue Maestro. Potęgę mocy zapewni Ci również Audionet Watt, który z kolei oferuje wybitną selektywność i raczej cechuje się bardzo umiejętnym "napowietrzaniem" brzmienia. Super rozwiązanie dla osób, które stawiają przede wszystkim na swobodę i lekkość grania. Zapraszam do kontaktu oraz odwiedzenia naszego salonu. Mamy sporo sprzętu, który poradzi sobie z tymi konstrukcjami i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 20 września 2024 Napisano 20 września 2024 Cześć Ogółem wszystko zależy od tego, co chcesz uzyskać i z czego się przesiadasz Bardzo wstępnie warto spojrzeć na w/w Moony, Regę Osiris, czy Musical Fidelity Nu-Vista 800.2. Dzielonka Naima też może być tu ciekawą opcją Każda z tych opcji może się spodobać. Moony to granie bardzo naturalne, ze świetnym detalem i sceną. Rega jest nieco gęstsza, niektórzy nazywają to analogowym graniem. Ma jednak genialną barwę w całym paśmie. O Musicalu z kolei opowiadamy w najnowszym filmie: W razie czego zapraszam do kontaktu Sprawdzisz kilka połączeń i sam ocenisz, które najlepsze jest dla Ciebie. Odpisz, cytując
adam 76 Napisano 20 września 2024 Autor Napisano 20 września 2024 12 godzin temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: To zależy w jakim kierunku chcesz pójść. Bowersy dysponują ogromnym potencjałem i rzeczywiście McIntosh może być tu jedną z opcji. Tego typu połączenie zapewni Ci raczej umiarkowaną ingerencję w sygnał. Innymi słowy będzie to raczej brzmienie neutralne, ale muzykalne i bardzo dobrze poukładane jeżeli chodzi o stereofonię. Mam tu szczególnie na myśli model MA8950. Gdybyś jednak preferował charakterystykę, która złagodzi nieco górne rejestry i złagodzi całość nadając brzmieniu specyficznego nasycenia, ciepła to tutaj poleciłbym Audio Analogue Maestro. Potęgę mocy zapewni Ci również Audionet Watt, który z kolei oferuje wybitną selektywność i raczej cechuje się bardzo umiejętnym "napowietrzaniem" brzmienia. Super rozwiązanie dla osób, które stawiają przede wszystkim na swobodę i lekkość grania. Zapraszam do kontaktu oraz odwiedzenia naszego salonu. Mamy sporo sprzętu, który poradzi sobie z tymi konstrukcjami i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Witam Dziękuje za odpisanie, poczytam o tych wzmacnuaczach . Zobaczę jakie to złotówki trzeba wydać. Mam w tej chwili vincent 237 po ,,tuningu,, , ale czuję że czegoś tu brakuje Pozdrawiam 11 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Ogółem wszystko zależy od tego, co chcesz uzyskać i z czego się przesiadasz Bardzo wstępnie warto spojrzeć na w/w Moony, Regę Osiris, czy Musical Fidelity Nu-Vista 800.2. Dzielonka Naima też może być tu ciekawą opcją Każda z tych opcji może się spodobać. Moony to granie bardzo naturalne, ze świetnym detalem i sceną. Rega jest nieco gęstsza, niektórzy nazywają to analogowym graniem. Ma jednak genialną barwę w całym paśmie. O Musicalu z kolei opowiadamy w najnowszym filmie: W razie czego zapraszam do kontaktu Sprawdzisz kilka połączeń i sam ocenisz, które najlepsze jest dla Ciebie. Dziękuję za poradę poczytam o tych wzmacniczach Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts