Duska Napisano 22 września Udostępnij Napisano 22 września Witam, szukam dobrych nausznych słuchawek bezprzewodowych. Jest ktoś w stanie polecić mi coś wartego zakupu w cenie max 800zł. Do czego będą używane: głównie do gier typu valorant, cs, warzone słuchania muzyki np w podróży, samolocie itp wymagania: niskie opóźnienia bo będą używane do gier, więc chyba najlepiej jakby miały połączenie zarówno 2,4ghz jak i bluetooth, chociaż się nie znam, może na bluetooth też nie będzie opóźnień. fajnie jakby miały ANC, żeby mi wyciszyły choć trochę głośnych ludzi w samolocie, chociaż bez tego też przeżyję budowa zamknięta Słuchawki nie muszą mieć mikrofonu bo i tak z niego nie będę korzystać. Z góry dziękuje za pomoc i za sugestie ;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września Cześć Drożej niestety, ale dobrze w Twoje oczekiwania wpasowują się AKG N9 Hybrid. Posiadają połączenie radiowe i BT, ANC. Brzmieniowo jeszcze nie wiem, jak się sprawują, ale powinno być dobrze 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września Cześć, Pierwsze, które możemy zaproponować ale bez ANC (choć pasywnie zachowują się bardzo dobrze) to znane i cenione Audio Technica M50Xbt2. https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/sluchawki-audio-technica-ath-m50xbt2.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3sgsHim2etp8S-FlWFiOrnyQ_Ak&gclid=Cj0KCQjwo8S3BhDeARIsAFRmkOOD6iEz2SX6Q2qfgOPCDghmIKjDF47N-0JjPbq6dovPF10J4gafDF8aApgqEALw_wcB Druga, również kultowa i jakże audiofilska od B&W, PX7s2 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2.html Tutaj z ANC i to jakże bardzo mocnym i sprawnym! Zapraszamy Cię na porównanie, warto 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts