Piotr Sonido Napisano 1 października 2024 Napisano 1 października 2024 Dnia 26.09.2024 o 18:57, Chris7 napisał: Byłem w sklepie i odsłuchałem Thevy z dwoma wzmacniaczami polecanymi na forum: Denon PMA 900 oraz marantz pm7000n Denon grał dla mnie zbyt ciemno z tymi głośnikam. Natomiast Marantz był tylko z lekkim przyciemnieniem, a po drobnej korekcji grał już neutralnie ma moje ucho, dlatego właśnie jego wybrałem i zamówiełem. Teraz zobaczę jak w domu będzie to grało i czy było warto wymieniać Wiim Ampa na Marantza z dopłatą. O jakiej korekcji mówisz? 11 godzin temu, Chris7 napisał: Jest to mój pierwszy zestaw stereo, a dla porównania mam tylko Wiim Amp z Thevami n.1, którego zwróciłem, gdyż nie byłem do końca zadowolony z jakości dźwięku. Wiim jest do nich za jasny. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 października 2024 Napisano 1 października 2024 Miłego słuchania! Dobrze, że znalazłeś zestaw, z którego jesteś zadowolony. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts