Seki87 Napisano 25 września Udostępnij Napisano 25 września Denon AVR-X2100W Kanały 95 W. 8/Ohm 125 W. 6/Ohm. Jakie głośniki byście zaproponowali do tego sprzętu. Wcześniej grały na jamo s606 i nie było źle ale czegoś brakowało. Nie muszą dudnić bo nie słucham głosno tylko w miarę czysto z fajnym basem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 września Udostępnij Napisano 26 września Było xle tylko jeszcze o tym nie wiesz. Jaki budżet? Rozumiem że uzywane? cały komplet 5.1? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 września Udostępnij Napisano 26 września Cześć W jakim budżecie poszukujesz kolumn do Denona? Ogółem patrzyłbym na nieco jaśniejsze rozwiązania, jak Acoustic Energy, Monitor Audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seki87 Napisano 26 września Autor Udostępnij Napisano 26 września (edytowany) No szukam też do 2 tys może być cały zestaw 5.0 albo same frontowe a potem się dobierze resztę i bufer kiedy indziej. I tak raczej używane Edytowano 26 września przez Seki87 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 września Udostępnij Napisano 27 września Dostaniesz set zapewne 5.0 suba kupisz z czasem Na Klipsch F1 / F2 / B2 / C2 Zapewne też Mission M34i bede pisał same fronty reszty do kompletu Tannoy F4 sa nieco jasniejsze od M4 Cos znajdziesz podeslij linka wypowiemy sie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seki87 Napisano 27 września Autor Udostępnij Napisano 27 września A ktoś może słuchał Canton Karat m80 DC? Bo ciekawe opinie ma ale nie wiem czy nie za mocne na mój sprzęt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września Proponowałem w innym temacie to i tutaj też wrzucę https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-kolumn-dali-lektor-set-5-0-dali-lektor-6-1-lcr-CID99-ID11RkTz.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września Dnia 27.09.2024 o 19:49, Seki87 napisał: A ktoś może słuchał Canton Karat m80 DC? Bo ciekawe opinie ma ale nie wiem czy nie za mocne na mój sprzęt W jakim sensie za mocne? No a co będzie jako reszta? 13 minut temu, amatorkina napisał: Proponowałem w innym temacie to i tutaj też wrzucę https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-kolumn-dali-lektor-set-5-0-dali-lektor-6-1-lcr-CID99-ID11RkTz.html Dobra cena na fajny zestaw. Tylko nie wiem czy pod Denona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts