Zofdar Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Cześć, Mam na imię Darek, na forum jestem nowy ale mam nadzieję, że zagoszcze tu na dłużej, bo dopadła mnie ta sama "choroba" co Was. Chciałbym kupić CD. Przeczytałem już prawie cały internet i dalej nie wiem... Nie ma opcji żebym posłuchał tych sprzętów więc proszę Was o radę, możemy zrobić głosowanie Jak w tytule, proszę o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Cześć Wszystko zależy od tego, jakiego brzmienia szukasz Ale ogółem przy wiekowych CD kierowałbym się dostępnością części i ewentualnym stanem, byciem po serwisie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofdar Napisano 7 października Autor Udostępnij Napisano 7 października 4 minuty temu, Q21 napisał: Cześć Wszystko zależy od tego, jakiego brzmienia szukasz Ale ogółem przy wiekowych CD kierowałbym się dostępnością części i ewentualnym stanem, byciem po serwisie Byłoby super, gdyby szczegółowość była na najwyższym poziomie. Myślę, że serwis zrobię już jak go kupię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts