prokop Napisano 20 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2009 Witam bardzo serdecznie forumowiczów.Niedawno kupiłem TELEWIZOR LCD 37'' LG 37LG3000 (http://alejka.pl/telewizor-37-lg-37lg3000.html), teraz poszukuję w miarę dobrego zestawu KD który posiadałby wejście usb abym mógł podpiąć pendrive i oglądać filmy ze względu na ograniczone fundusze zainteresowałem się takim:-LG HT903TA (http://alejka.pl/lg-ht903ta.html) Proszę was o opinie tego zestawu a może polecacie inny zestaw niekoniecznie takiej firmy moje fundusze to ok 1300zł na kd będę oglądał przeważnie filmy divx i słuchał muzyczki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 20 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2009 ProkopNa jakiej powierzchni ma to grać?Zauważ, że tego typu zestawy "all in one" mają jednak ograniczone możliwości...Stwierdzenie "zestaw ma 1000W mocy muzycznej" jest krótko mówiąc bzdurą. Zasilacz ma pewnie max 150W - więc w jaki sposób może osiągnąć 1kw?Niestety dane podawane w reklamach czy na stroni producenta są przesadzone. Zazwyczaj moc nominalna na kanał zawiera się w granicach 25-40W, rzadziej dochodzi do 50W.Co do jakości dźwięku - to będzie "jakoś". Cudów nie oczekuj, ale grać będzie.Jeżeli chodzi o propozycje - nowy firmowy sprzęt jako oddzielne komponenty zaczyna się od 1500zł (najprostsze Denony czy SOny, starsze modele ONKYO).Amplitunery w tych zestawach będą trochę mocniejsze, kolumny większe.Sprzęt ma być nowy - czy dopuszczasz sprzęt używany?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marhio2000 Napisano 21 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 Napisz co rozumiesz przez tani ?. Za 1200zl masz amplituner kina Denon 1306, do 500zl dokupisz jakies dvd np. Pioneera model 410. Co do kolumn napisz ile możesz przeznaczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prokop Napisano 21 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 Co do składaków to raczej się nie nastawiam bo fundusz mam ograniczony chyba że by się trafił jakiś używany zestaw ale wątpię.Natomiast "tani" myślę tu o sumie 1300zł i jakimś plastiku który grałby na 20m2. Wyboru raczej wielkiego nie mam a ten zestaw co podałem może okazałby się dobry. Jeżeli ktoś ma taki to proszę o opinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 Witam.Prokop - tu , jesli jeszcze nie czytałeś, kilka opinii użytkowników. Czytać powinieneś jednak z pewnym dystansem - osoby, które zdecydowały się na zakup danego sprzętu, rzadko obiektywnie potrafią opisać wady .http://cokupic.pl/opinie/LG-HT903TA/34b1849cef882caePozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts