Holan0110 Napisano 11 października 2024 Napisano 11 października 2024 Witam Szukam słuchawek nausznych zamkniętych z funkcją ANC które nie będą przepuszczały dzwięku na zewnątrz jakby były głośnikiem. Najlepiej budzet do 500zł ale jestem elastyczna w tej kwestii. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 października 2024 Napisano 11 października 2024 13 godzin temu, Holan0110 napisał: Witam Szukam słuchawek nausznych zamkniętych z funkcją ANC które nie będą przepuszczały dzwięku na zewnątrz jakby były głośnikiem. Najlepiej budzet do 500zł ale jestem elastyczna w tej kwestii. Witaj, Z naszej strony, polecamy Ci wygodne słuchawki, które nie tylko są od renomowanego producenta House of Marley. https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/house-of-marley-positive-vibration-xl-anc-black.html Jeśli miałabyś niedaleko to zapraszamy serdecznie do przymierzenia się na głowie i odsłuchu Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 12 października 2024 Napisano 12 października 2024 Polecam sprawdzenie Skullcandy Hesh ANC, wygodne, grają z lekkim ociepleniem i lekko podbitym basem, ale nie dominuje grania, góra przyjemna, nie męczaca przy długim słuchaniu. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 października 2024 Napisano 14 października 2024 Dnia 11.10.2024 o 10:22, Holan0110 napisał: Witam Szukam słuchawek nausznych zamkniętych z funkcją ANC które nie będą przepuszczały dzwięku na zewnątrz jakby były głośnikiem. Najlepiej budzet do 500zł ale jestem elastyczna w tej kwestii. Cześć, Czy udało się coś sprawdzić :)? Odpisz, cytując
Recommended Posts