maciek72 Napisano 24 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2024 Wszystko tak ściśnięte , upchane Nic nie wymyślisz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandor Clegane Napisano 25 grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2024 Nie 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 26 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2024 12 godzin temu, Sandor Clegane napisał: Nie 🙂 Zamień chociaż miejscami kolumny z subami...Albo zlikwiduj centralny.W takim ustawieniu jest zbyteczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandor Clegane Napisano 26 grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 26 grudnia 2024 Ale mi odpowiada takie ustawienie... dźwiękowo też nie narzekam, więc o co chodzi? Czemu mam usuwać centralny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2024 Przy takim frontowym ustawieniu nie ma potrzeby kalibrować oba suby osobno. A już będzie spora poprawa. Jest , prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandor Clegane Napisano 27 grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2024 Jest poprawa, ale w tym lewym rogu mam podbicie basu o 2 db a przynajmniej tyle mi wyszlo rożnicy jak skalibrowalem najpierw z samym prawym i potem z samym lewym. Na koncu ustawilem lewy zeby glosnosc zrownala sie z prawym i ustawione w koncu kanapa wibruje cala jak Sauron traci palec z pierscieniem, a nie tylko prawa strona bardziej przesunac na środek i rozstawić szerzej nie dam rady ze względu na pozostałe meble w pokoju. W końcu to salon, a nie dedykowane pomieszczenie do kina... i tak calość zajmuje 3/4 szerokości pokoju bo ta wynosi 4,5 metra. Jest ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 Rozumiem i dobrze że sam dokonałeś finalnych korekcji Pozdrawiam Saurona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts