essasito Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października (edytowany) Dzień dobry, przyznam się że nie znam się na audio, przy kupnie sprzętu komputerowego trafiłem x-komie przypadkiem na głośniki Edifier R2750DB BT i spodobał mi się pomysł podniesienia jakości audio przy stanowisku PC (obecnie z 17 letniego zestawu creative 5.1 zostało 3.1 z przerywającymi głośnikami) + możliwość sparowania np. z telefonem przez BT. Jednak jedna rzecz mnie martwi, wielkość tych głośników które i tak będę musiał na statywach do blatu biurka zamocować za monitorami aby były ponad nimi. Prawie 30cm głębokości/37cm wysokości obawiam się że wielkością może wizualnie szpecić całe stanowisko, dlatego dla pewności chciałem dopytać o jedną kwestię. Czy istnieje równie dobra alternatywa z BT o trochę mniejszych gabarytach bez straty większej na jakości? Wolałbym nie przekraczać tych 800zł bo nie jest to planowany wydatek. Raczej nowy niż używany sprzęt (fvat). Obecnie mieszkam w bloku, więc podejrzewam że i tak nie wykorzystywałbym pełnej mocy tych R2750DB, ale jak warto to wezmę. Dziękuję za pomoc. Edytowano 18 października przez essasito Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października Nieco drożej, ale z naprawdę dużą obniżką mamy dostępne FiiO SP3 w outlecie Warto je sprawdzić, jakość naprawdę bardzo dobra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts