77Mariusz77 Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października Powiedzcie proszę co się mogło z subwooferem stać (Rel) Przy przesuwaniu złamał się pin od RCA podłączony w gniazdo LFE. Wyciągnąłem i myślałem, że będzie dobrze a tu nic bardziej mylnego. Gdy go włączam i przy minimalnej próbie podgłośnienia buczy całą mocą i to bez względu na to czy jest podłączony kablem RCA z amplitunerem czy wysokopoziomowo ze wzmacniaczem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października Jak na mój gust uszkodziłeś gniazdo. Z opisu wygląda na taki dzwiek gdy chcemy podłączyć suba do amplitunera, zapomnimy go wyłączyć i złapiemy za końcówkę kabla. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 20 października Autor Udostępnij Napisano 20 października Dnia 19.10.2024 o 00:41, PanKlor napisał: Jak na mój gust uszkodziłeś gniazdo. Z opisu wygląda na taki dzwiek gdy chcemy podłączyć suba do amplitunera, zapomnimy go wyłączyć i złapiemy za końcówkę kabla. Dokładnie tak jest , sprawdziłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października No ewidentnie uszkodziłeś gniazdo. Teraz ma przebicie czy kabel jest wpięty czy nie. Pokaż zdjęcie. Pytanie czy wystarczy go przylutować czy tzreba wymieniac. Znaczy mocno pociągnąłeś. JEST Siła! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts