Skocz do zawartości
Audio Show 2024

Onkyo 7100 a Anthem mrx540 w stereo

Krzysiek Nykiel

Recommended Posts

Konsbud chyba nie ma w ofercie, no ale fakt - kusi ta cena z czwórką z przodu. Ja się jeszcze motam, bo lubię klimat/funkcjonalności Yamahy, dlatego naturalnie ciągnie do A4A.. Jak kupię Anthema to coś czuję, że za chwilę też innych kolumn będę szukał.

@Krzysiek Nykiel już dokonałeś wyboru?

22 godziny temu, lion napisał:

Konsbud chyba nie ma w ofercie, no ale fakt - kusi ta cena z czwórką z przodu

Oczywiscie mój bład. chodziło o sklep Polpak.

22 godziny temu, lion napisał:

Ja się jeszcze motam, bo lubię klimat/funkcjonalności Yamahy, dlatego naturalnie ciągnie do A4A..

Też bardzo lubiłem poprzedniki 1070 i 1080

No właśnie z 'importem' to się kiedyś naciałem i trochę stresu było, ale to w formie giftu miałem wysyłane, więc opłat nie bylo. Coś małego to jeszcze mozna wcisnąć znajomym do samolotu, ale z tym to słabo ;)

W ampli nie kojarzę przełącznika wyboru napięcia sieciowego, więc trafo by byl potrzebny. 

12 minut temu, lion napisał:

No właśnie z 'importem' to się kiedyś naciałem i trochę stresu było, ale to w formie giftu miałem wysyłane, więc opłat nie bylo. Coś małego to jeszcze mozna wcisnąć znajomym do samolotu, ale z tym to słabo ;)

W ampli nie kojarzę przełącznika wyboru napięcia sieciowego, więc trafo by byl potrzebny. 

Np. Jakiś zewnętrzny transformator 230V/110V, np. toroid w obudowie z układem miękkiego startu