TwardyStolec Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października Witam, przymierzam się do zakupu słuchawek od Focala, mianowicie modelu Bathys. Miał ktoś styczność z tym modelem?, ponieważ znalazłem opinie ludzi narzekających na jakość dźwięku, głównie na średnice. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października Czesc . Potrzebne Ci sa bezprzewodowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwardyStolec Napisano 22 października Autor Udostępnij Napisano 22 października (edytowany) Tak, chce mieć możliwość wyboru bo można ich używać przez Bluetooth i na przewodzie. Dla mnie kluczowa opcja. Edytowano 22 października przez TwardyStolec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października Najlepiej samemu sprawdzic. Oprócz Focal, bezprzewodowe produkuje tez np. Sony. Dobrze się rozejrzyj. Co do Focal, ja mam Celestee. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwardyStolec Napisano 22 października Autor Udostępnij Napisano 22 października Obecnie posiadam najnowszy model od sony wh-1000xm5 chciałem przejść na coś lepszego. Soniacze mają dobre niskie tony ale sprawiają wrażenie zamulonych, chciałem coś z szerszą sceną i dobrą dynamiką. Stąd moje wątpliwości co do Bathys, bo nie chciałbym wydać 3x więcej hajsu niż za sony a otrzymać podobny produkt, czytałem opinie że sony nawet lepiej brzmią od Bathys. Jakie masz wrażenie z użytkowania Celeste? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października Zadowolony. Założyłem jakieś, na EBayu kupione poduszki i jakby troche hm, grubszy ten dźwięk się zrobił. Jakość może być porównywalna. Także beż testu bym nie kupowal. Jeśli jednak chciałbyś szersza scenę, sprawdź Hifiman sluchawki. Jednak one są otwartymi konstrukcjami. Chyba mają też coś bezprzewodowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października 13 minut temu, TwardyStolec napisał: sony wh-1000xm5 Moja córka bardzo chciała je mieć, ale dała się namówić na odsłuch innych, miedzy innymi Bathysów. Choć Bathys były poza finansami zdecydowanie bardziej jej podeszły. Ostatecznie stanęło na Soundcore Q45, które dla niej lepiej zagrały od tych Sony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwardyStolec Napisano 22 października Autor Udostępnij Napisano 22 października Rozumiem, w którym sklepie odbywał się odsłuch Bathys? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października W warszawskim salonie Denona w Arkadii. Tam też słuchała Sondcore'ów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października Cześć Bathysy grają względnie firmowym dźwiękiem, z dość podbitą górą, ale średnica jest tam klarowna i dokładna. Na pewno warto ich posłuchać ogółem 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts