Pozor92 Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października (edytowany) Cześć, Mam już prawie dobrany sprzęt audio który chciałbym kupić i potrzebuję ostatecznej porady. Wzmacniacz - Wiim Amp - To już jest pewne na 100% - nie chcę wydawać wiecej Kolumny: 1. Pearl 27 - 3500 zł 2. System Audio Saxo 60 - 4000 zł Bardziej jestem przekonany do kolum Saxo 60 - są teraz w dobrej cenie i myślę ze warto ale chciałbym też zobaczyć jakie jest wasze zdanie - również wizualnie bardziej nas przekonują. Czy ktoś posiada te głośniki i mógłby dać znac co o nich uważa albo gdzieś był na odsłuchu? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Edytowano 23 października przez Pozor92 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Cześć Najlepiej byłoby posłuchać na własne uszy i wybrać tą drogą Ogółem Pearle 27 są kolumną grającą naturalniej, nieco cieplej i bardziej misiowym dźwiękiem. System Audio Saxo są neutralne, dokładniejsze, równiejsze w całym paśmie. Bardzo fajne i uniwersalne granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pozor92 Napisano 23 października Autor Udostępnij Napisano 23 października Niestety nigdzie w okolicy u mnie nie są dostępne więc będę musiał zaryzykować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Skąd jesteś? Nasz salon znajduje się w Pabianicach k. Łodzi, mamy obie opcje na miejscu Wygodny dojazd, blisko S14. Na miejscu prywatny parking, dwie sale odsłuchowe, dobra kawa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października 1 godzinę temu, Q21 napisał: dobra kawa Jakaś kraftowa? 😁 W tym roku nie ma was na avs24? Nie mogłem znaleźć a zawsze fajnie się gada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 października Udostępnij Napisano 24 października 15 godzin temu, Palmos napisał: Jakaś kraftowa? 😁 Tyle to nie 15 godzin temu, Palmos napisał: W tym roku nie ma was na avs24? Nie mogłem znaleźć a zawsze fajnie się gada. Jesteśmy na strefie słuchawkowej z iFi Audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Pearl 27 za 3500 zł to nie warto. One chodziły za dużo taniej. To jest konkurent dla Magnat Shadow 207 Teraz masz Magnat Tempus 77 za 2300 zł do dostania. Tak samo nowe Heco victa Elite 702 za 2500 pewnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Jeśli pomieszczenie nie jest bardzo duże, postawiłbym zatem na sprawdzone Pearl 25 - są najbardziej uniwersalne z całej serii Pearl. Pearl 27 mają podbity bas na potrzebny dużych przestrzeni. Saco 60 "wydajnościowo" będą odpowiadały właśnie Pearl 25. Jakościowo będą trochę bardziej wyrafinwoane, mniej rozrywkowe ale obecnie zostały już jedynie w kolorze białym. Jeśli biały wchodzi w grę, trzeba korzystać do wyczerpania zapasów Magnaty zagrają podbitymi skrajami pasma, taka trochę dyskoteka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts