Danielos Napisano 27 października 2024 Udostępnij Napisano 27 października 2024 Witam Zastanawiam się nad kupnem kolumn JBL a 190 i klipsch r 820 f, które wybrać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 października 2024 Udostępnij Napisano 27 października 2024 Obydwie konstrukcje to typowe kinówki, granie z wyraźnie podkreślonymi skrajami pasma. Ja jednak wybrałbym Klipsch, chociaż to oczywiście zależy także od podpiętej elektroniki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 27 października 2024 Udostępnij Napisano 27 października 2024 6 minut temu, Q21 napisał: granie z wyraźnie podkreślonymi skrajami pasma. JBL (przynajmniej ta seria Stage) daleko ma z tym do Klipscha raczej. Zalezy, czego oczekujesz, jak ma byc wow i dyskoteka, i po godzinie bolace uszy, to Klipsch, a jak do grania na co dzien, to wzialbym JBL, ale jest wizualnie gorszy, dla mnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października 2024 Udostępnij Napisano 28 października 2024 Zgadzam się. JBL stage to nie typowe kinówki i to nie dzwiek Klipscha. Powiedział bym że do Heco Aurory im blizej. Z tych dwóch dla mnie JBL. Ale własnie dochodzi Aurora do wyboru. A zamiast Klipscha Monitor Audio Bronze 500 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts