Darek Spyra Napisano 30 października 2024 Napisano 30 października 2024 Jak włączyć dodatkowe funkcje audio w RX-V6? typu dts i podobne... Na 5.1 Odpisz, cytując
Iron Napisano 30 października 2024 Napisano 30 października 2024 (edytowany) 34 minuty temu, Darek Spyra napisał: Jak włączyć dodatkowe funkcje audio w RX-V6? typu dts i podobne... Na 5.1 Przycisk "straight" powoduje podanie oryginalnego sygnału na kolumny , bez żadych polepszaczy dźwięku. Edytowano 30 października 2024 przez Iron 1 Odpisz, cytując
lion Napisano 30 października 2024 Napisano 30 października 2024 7 godzin temu, Darek Spyra napisał: Jak włączyć dodatkowe funkcje audio w RX-V6? typu dts i podobne... Na 5.1 Poza manualem zacząłbym od instalacji apki musiccast. Odpisz, cytując
Darek Spyra Napisano 30 października 2024 Autor Napisano 30 października 2024 Już mam ale nie ogarniam ;( Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 31 października 2024 Napisano 31 października 2024 16 godzin temu, Darek Spyra napisał: Jak włączyć dodatkowe funkcje audio w RX-V6? typu dts i podobne... Na 5.1 Żartujesz? 8 godzin temu, Darek Spyra napisał: Już mam ale nie ogarniam ;( Kolego nie powinniśmy odpisywać na takie posty w ogóle. Bo wszystko masz w manualu. Wszystko. Ale na szybko. 16 godzin temu, Iron napisał: Przycisk "straight" powoduje podanie oryginalnego sygnału na kolumny , bez żadych polepszaczy dźwięku. Wtedy amplituner gra to jaki dostanie sygnał. Jeśli masz stereo to będzie stereo. Jeśli DTS albo Dolby 5.1 to tak Ci go pusci. Co jest u Ciebie źrodłem dzwięku? Jeśli natomiast chcesz z radia albo innego sygnału 2.0 zrobić 5.1 to od tego masz wszystkie tryby DSP od Yamahy. Jakie masz kolumny? Ile? Zrobiłeś kalibrację? Czytałeś manuala? Dlaczego kupiłeś amplituner nie mając o tym pojecia? 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts