Kris74 Napisano 1 listopada Udostępnij Napisano 1 listopada Pytanie ignoranta Jestem posiadaczem mini wieży Denon Ceol N9 z głośnikami SCN-9. Chciałbym wymienić głośniki na lepsze, ale ten Denon ma wyjścia speaker out tylko w postaci zacisków R +/- i L +/-. Czy można do niego podłączyć głośniki np. Edifier 360DB w których wejście dźwięku to RCA PC, RCA AUX, optyczne i koaksjalne ale tylko do jednej satelity? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Cześć Edifiery to kolumny aktywne, więc nie podepniesz ich do Denona. Możesz rozważać kolumny pokroju Pylon Pearl Monitor, Magnat Monitor S30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris74 Napisano 4 listopada Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 9 minut temu, Q21 napisał: Cześć Edifiery to kolumny aktywne, więc nie podepniesz ich do Denona. Możesz rozważać kolumny pokroju Pylon Pearl Monitor, Magnat Monitor S30 Dziękuję. Tak właśnie myślałem😉. Zdecydowałem się zmienić cały zestaw na MARANTZ Melody X z kolumnami DEF-TECH Demand 7. Zobaczymy jak to będzie grało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts