FFiliPP Napisano Wtorek o 19:08 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:08 Witam, od wielu lat pasjonuje mnie muzyka elektroniczna, tj. muzyka klubowa, EDM, house, electro chill i inne odnogi tej muzyki. Do słuchania muzyki elektronicznej poszukuje kolumn podłogowych + amplitunera sieciowego w budżecie do około 20-25.000zł. Salon ma 25m2 + otwarta kuchnia ok. 11m2. Zależy mi na tym aby cały zestaw automatycznie sie odpalał w momencie włączania TV czyli Amplituner powinien mieć wejście HDM ARC. Nie wykluczam ewentualne dokupienie Subwoofera ale to w drugim etapie gdyby sie okazało ze basu jest jednak zbyt mało. Jesteście w stanie mi coś konkretnego doradzic? Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Cześć Na pewno przyda się tu odsłuch, by znaleźć idealną opcję, ale zaproponuję kilka możliwości na start, które u nas sa wybierane przy takich oczekiwaniach Sprawdziłbym na pewno klasykę pod takie oczekiwania, czyli Klipsche RF-7 III. Bardzo efektowne granie, dynamiczne. Jeśli zależy Ci na HDMI ARC, to spojrzałbym na Cambridge EVO 150, Marantz Model 40n, Naim Uniti Atom HDMI Od grania neutralnego, dynamicznego, przez spokojniejsze i naturalne, po lekko ocieplone. Niemniej w żadnym przypadku nie powinno tu zabraknąć energii, bo Klipsche dają jej bardzo dużo od siebie W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Zachęcam też do obejrzenia filmu, może coś z niego Cię zainteresuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts