Kamil1206 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dzien dobry, chcialbym poradzic sie w kwestii wyboru przed, ktorym stanalem. Rozpatruje kupno sprzetu audio. Z jednej strony biore pod uwage sluchawki B&W PX8, ktore moglbym wykorzystac przy okazji do sporadycznych rozmow na spotkaniach w pracy. Glownie jednak sluchalbym na nich muzyki, wykorzystywal do filmow i bardzo sporadycznie gier. Z drugiej strony mam mozliwosc kupna kolumn Canton Ergo 700DC, Canton LE109 lub Canton Chrono SL 590.2 DC. Niestety nie mam pojecia jak te kolumny moga prezentowac sie w porownaniu do wyzej wymienionych sluchawek. Bylbym wdzieczny za pomoc w porownaniu tych produktow. Sam testowalem Bowersy i jak dla mnie dzwiek byl rewelacyjny. Jesli ktos ma mozliwosc polecenia inny model sluchawek, to tez z checia rozpatrze. W kwestii muzyki to slucham praktycznie wszystkiego z delikatnym zaakcentowaniem Metalu, Power Metalu i muzyki elektronicznej. Zdaje sobie sprawe, ze probuje porownac dwa swiaty (kolumny vs sluchawki) ale moze uda sie jakos ulokowac te urzadzenia na wspolnym wymiarze i porownac :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Witam. Niestety kolumny a sluchawki to dwa inne swiaty, nie da sie porownac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts