finny Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Powiedzcie Zaczne od tego, ze jestem fanem Yamahy. Prwnie troche dlatego ze jest w moim zasiegu finansowym. Moj sprzet do tej pory to Yamaha RN602 i glosniki KefQ750. W miedzy czasie zamienilem 602 na RS-700. Mialo byc troche starsze ale brzmieniowo lepsze. I tak bylo. W miedzy czasie dokupilem synowi kolumny Yamaha NS670 z 1977r. Trzeba bylo kupic wzmaka. Wybor padl na Yamahe AX870 z 1995. Uwierzcie mi pozazdroscilem mu dzwieku. Zaczalem czytac i kombinowac. I wykombinowalem w miejsce RS700 Yamahe A1020 z 1986. Uwierzcie mi roznica kolosalna. wlW koncu usluszalem dzwiek ktory chcialem uslyszec, a nie taki ze wmawialem sobie ze jest fajnie. Te nowe Yamahy, chociac to solidna qspolczesna polka srednio wyzsza to jak by porównać no nie wiem Opla Corse do Vectry. Tak wiem Vectry juz nie robia. Jest gora ,jest dol, jest energia, jest raki rozmach w dzwieku. Powiedzcie o co chodzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ciężko powiedzieć, może być kilka powodów, może być i siła sugestii jak robiłeś porównanie ? Ja też jestem fanem Yamahy i mam R-S700 i uważam ,że jest to świetny , niedoceniony sprzęt. W pieniądzach w jakim można obecne dostać ten sprzęt to nawet okazja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu Ale co w tym dziwnego? Porównujesz nie za drogi amplituner ze średniej półki ,ze wzmacniaczem z półki wyższej..... Chyba tak powinno być, że wyższy model gra lepiej ? Czy nie...? A że starszawy? Jeśli był dobrze eksploatowany, wszystko w nim jest sprawne to gra. I grać powinien. Lepiej. ps. też jestem fanem Yamahy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts