Artur Brol Napisano 19 listopada 2024 Udostępnij Napisano 19 listopada 2024 Sprzedam. Dotarly do mnie 09 07 Moze troche wiecej niz 10 godzin w uzyciu. Stan jak nowe. Komplet. 3 m kabel z koncowka XLR i krotszy z koncowka 3.5 mm Cena 1400 euro z przesylka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2024 (edytowany) Zapomniałem dopisac nr tel. 0031642134008 Wysylka z NL Faktura obecna Edytowano 19 listopada 2024 przez Artur Brol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 stycznia Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia Sprzedane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia @Artur Brol poszły szybko bo złoto w cenie ładne drewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 stycznia Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia Ladne, ladne. 😊 Gdzie tam szybko, od lipca wystawione były a poszły przypadkiem. Pan przyjechał po mój stolik, a że, jak się okazało, audiofil i to jeszcze majetny to i sluchawki przy okazji zabrał. Nauczyłem się teraz ( mam nadzieję że jak mi się coś znow spodoba to tej lekcji nie zapomne) żeby nie kupować bez testu. Już napewno nic tak drogiego. Choc mi dźwięk się podobał, i próbowałem sobie wyperswadować by je zostawić, nie udało mi się to. Wcześniej spodobały mi się Hifimany, które teraz nawet tańsze są i to je powinienem sobie zamówić. Nie straciłbym tyle kasy i czadu. Lepiej nawet, zacząłem myśleć nawet o zakupie tych Denonow które miałem. Kto wie, może tak zrobię. Kurcze niebezpieczne te hobby jest. Portfel pod ciągłym ostrzałem. Jutro jadę do Delft. Hifiman sprawdzę , wraz z nową Arya Unveiled od DCA nowy model NoireX. Potem, jak się nic nie zmieni poszukam gdzieś tych Denonow, pojadę i założę. Jak będą mi pasowaly to może je nabędę, znow🤦♂️ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts