Lucky Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć Posiadam budżetowy sprzęt składający się z kolumn Q Acoustics 2020i i wzmacniacza Aiyima A07Pro. Na razie korzystam z Bluetooth i telewizora połączonego po RCA. Chciałbym telewizor połączyć optykiem, skorzystać z odtwarzacza DVD jako transport CD który ma wyjście koaksjalne i czasem podłączyć komputer po USB. Myślałem na początku o Wiim Pro Plus bo mam subskrypcję w Tidal ale ma tylko wejście optyczne. Jaki polecilibyście DAC żeby nie był przerostem formy na treścią biorąc pod uwagę sprzęt jaki posiadam? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Sprawdziłbym na pewno Toppinga E30 Lite II, w swojej cenie bardzo rozsądny przetwornik i ma komplet wejść 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
base69 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Popatrz na używki... https://allegrolokalnie.pl/oferta/dac-fiio-k5-pro-ess Ma usb, coax i optyka... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Napisano 52 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 52 minuty temu 27 minut temu, Q21 napisał: Cześć Sprawdziłbym na pewno Toppinga E30 Lite II, w swojej cenie bardzo rozsądny przetwornik i ma komplet wejść Dziękuję, też zastanawiałem się nad tym przetwornikiem, ewentualnie E30 II lub pierwszą wersję E30 tylko czy warto dopłacać do E30 II przy moim zestawie. W podobnej cenie co Lite widziałem jeszcze SMSL SU-1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts