młodymeloman Napisano 3 grudnia 2024 Napisano 3 grudnia 2024 Mam parę RS1. Chciałbym je podarować Tacie pod choinkę. Szukam do nich jakiegoś taniego wzmaka zintegrowanego z bluetooth. Najlepiej coś z nowszych aby miał świeży DAC. Ewentualnie starszego co można by nabyć jako używane i dorówna jakością nowszym. Budżet ~500zł. Jest tego sporo i jestem zdezorientowany. Szukam czegoś co będzie oczywiście pasować i dopełni wspomniane kolumny. Odpisz, cytując
Dedal Napisano 3 grudnia 2024 Napisano 3 grudnia 2024 (edytowany) Świeży dac , a co jest nie tak ze starszymi ? Sporo wymagań, i ma pasować rozumiem Ojcu nie Tobie. Pzdr Ps polecił bym map 105 ale to tylko wzmacniaczI, stary , bez dac , bez bluetooth i nie 500pln Edytowano 3 grudnia 2024 przez Dedal Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 grudnia 2024 Napisano 3 grudnia 2024 Spory wybór wzmacniaczy za 500 zł? BT i DAC? Gdzie? To nawet używane chińczyki nie będa się mieścić w tym budżecie. Może zera brakło? Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 3 grudnia 2024 Autor Napisano 3 grudnia 2024 Być może posługuje się zła nomenklatura. Mam na myśli budżetowy wzmacniacz klasy D z bluetooth. Rozumiem że jeśli urządzenie ma wejście cyfrowe bluetooth i wzmocnione wyjście analogowe na głośniki to w środku posiada jakiś układ typu DAC? Za kwotę ~500 zł może nie jest ich aż tak wiele ale z tych które przykuły moją uwagę: Fosi Audio MC101 S.M.S.L A50 PRO Topping MX3 Fosi Audio BT20A Arylic B50 Bluetooth Stereo Amplifier Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 3 grudnia 2024 Napisano 3 grudnia 2024 1 godzinę temu, stach_s napisał: Bierz Toppinga, będzie git https://www.olx.pl/d/oferta/wzmacniacz-topping-mx3-czarny-CID99-ID12PpC4.html Mam taki. Spisuje się bez zarzutu. 1 Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 3 grudnia 2024 Autor Napisano 3 grudnia 2024 (edytowany) Źródłem będzie iPhone przez BT z tego powodu nie lepiej wziąć np. Fosi Audio BT20A Pro z kodekiem AAC? Topping ma zwykły SBC. Teraz prawie połowę tańszy na ali https://pl.aliexpress.com/item/1005005714956483.html Edytowano 3 grudnia 2024 przez młodymeloman Odpisz, cytując
stach_s Napisano 3 grudnia 2024 Napisano 3 grudnia 2024 I po co się tak ekscytować dac-em w tym wzmacniaczu skoro źródłem będzie tylko BT??? Z gówna bata nie ukręcisz 🫤 4 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 grudnia 2024 Napisano 4 grudnia 2024 Prawda jest taka że obojętnie. Konia z rzędem kto by poznał kluczowe różnice miedzy tymi wzmacniaczami. Weź Toppinga. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts