Marek G. Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Może mi ktoś poradzić jaki uchwyt zastosować do Indiana line nota 260 ? Chcę je powiesić na ścianie w kuchni jako drugi zestaw-do słuchania gdy tam przebywam ;). Będą dość wysoko (2 metry) w rozstawie 180 -200 c.m., słuchane najczęściej z dwóch metrów. Bedzie trzeba je chyba troszkę pochylić w dół. Ważą 5.2 kg, szerokość 20.5, głębokość 29 cm. No i otwór bass reflex z tyłu, więc muszą być od ściany odsunięte. Mają po prostu grać, w całym dostępnym w takich kolumienkach pasmem, efektów stereo w takich warunkach się nie spodziewam. Może mi ktoś poradzić jaki uchwyt kupić ? Wolałbym ich nie kaleczyć wkrętami mocującymi, ale czy uchwyt zaciskowy, zwłaszcza przy pochyleniu w dół nie poluzuje się na tyle, że kolumienka spadnie komuś na głowę ? Marek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Cześć U nas często wybierane są Vogelsy VLB200 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts