erazel Napisano 8 grudnia 2024 Napisano 8 grudnia 2024 Planuje podłączenie svs sv1000 do sytemu. wzmacniacz ma tylko wyjście sub out bez pre out. W teorii mogę to zrobić za pomocą mono rca pod lfe ale można tez inaczej? Np. Rca typ Y, pojedyncza końcówka do wzmaka a L i R pod zaznaczone miejsca na subie. Można tak? Ma to sens? chciałem pod wysokopoziomowe kablami ale sub zauważalnie buczy przy tym podłączeniu i szukam alternatywy. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 8 grudnia 2024 Napisano 8 grudnia 2024 Możesz "ukraść" sygnał z terminali głośnikowych we wzmacniaczu. Jak to zrobić - poszukaj w necie. Ja akurat mam sub rela i tam do tego jest dedykowany, firmowy kabel. Odpisz, cytując
erazel Napisano 8 grudnia 2024 Autor Napisano 8 grudnia 2024 2 minuty temu, KrólKiczu napisał: Możesz "ukraść" sygnał z terminali głośnikowych we wzmacniaczu. Jak to zrobić - poszukaj w necie. Ja akurat mam sub rela i tam do tego jest dedykowany, firmowy kabel. Sprawdzałem już tę wersje połączenia, ale sub trochę buczy przy zastosowaniu kabli głośnikowych. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 8 grudnia 2024 Napisano 8 grudnia 2024 17 minut temu, erazel napisał: Sprawdzałem już tę wersje połączenia, ale sub trochę buczy przy zastosowaniu kabli głośnikowych. Może to pętla masy. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 11 grudnia 2024 Napisano 11 grudnia 2024 Dnia 8.12.2024 o 12:18, erazel napisał: wzmacniacz ma tylko wyjście sub out bez pre out. Pojedyncze RCA z Sub-Out do LFE w subwooferze. Odpisz, cytując
Recommended Posts