Konto Zakupowe Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia Hej, posiadam zestaw stereo: poczciwa Yamaha RX - V365 i kolumny podstawkowe KEF IQ 30 Myślę nad dołożeniem do tego zestawu subwoofera REL Quake bo brakuje mi dołu, szczególnie kiedy słucham cicho muzyki. 1.Czy Yamaha to uciągnie? 2.Czy ten subwoofer to dobry wybór? Zestaw gra w pokoju umeblowanym ( kanapa, fotele, zasłony) około 25m. W 95% zestaw służby do słuchania muzyki/ 5% służy jako „kino domowe” Może macie jakieś sugestie lub pomysły co do tego zestawu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 grudnia Udostępnij Napisano 9 grudnia 13 godzin temu, Konto Zakupowe napisał: 1.Czy Yamaha to uciągnie? Tak, REL to subwoofer aktywny 13 godzin temu, Konto Zakupowe napisał: 2.Czy ten subwoofer to dobry wybór? Zależy od ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konto Zakupowe Napisano 10 grudnia Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia Dnia 9.12.2024 o 11:37, Q21 napisał: Tak, REL to subwoofer aktywny Zależy od ceny. 1100 zł znam właściciela, stan jest bd+ niemal idealny. widziałem jeszcze na olx w okolicy subwoofer Kef C4 za połowę ceny REL’a , ale tamten z tego co czytałem nadaje się bardziej do kina domowego.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts