smaskenss Napisano 9 grudnia Udostępnij Napisano 9 grudnia (edytowany) Dzień dobry, Poszukuję budżetowego sprzętu jak w tytule do podpiecia do TV zamiast soundbaru. Salon 18m2, kolumny podstawkowe. Nie mam sprecyzowanej muzyki jakiej słucham. Fajnie jak bym miał możliwość podpięcia Spotify lub Tidal po bluetooth. Budżet około 3kpln Myślałem o Wiim AMP, chyba że jest coś ciekawszego obecnie na rynku. Co do kolumn nie mam pojęcia co brzmiałoby lepiej niż soundbar Edytowano 9 grudnia przez smaskenss Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 grudnia Udostępnij Napisano 9 grudnia Cześć WiiM Amp w swoim budżecie to bardzo dobra opcja. Do niego warto sprawdzić Monitor Audio Bronze 100, Polk R200 (mamy białe w bdb cenie), Triangle BR02, Pylon Audio Pearl Monitor. Tu są różne brzmienia, bo Bronze 100 to V-ka z szybkim, ale mocnym dołem, lekko cofniętym wokalem. Polki są równiejsze, ale rozrywkowe, z fajną sceną. Triangle lżejsze w brzmieniu, jaśniejsze. Pylony z kolei naturalne, przyjemne W razie czego zapraszam na odsłuch Przygotujemy też atrakcyjną wycenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smaskenss Napisano 9 grudnia Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia Dzięki za szybką reakcję. Sądzę że w tym budżecie nie wybiorę się do Was na odsłuch (trochę daleko do lodzi). Nie mniej jednak jeśli kolega się zdecyduje, bo w jego imieniun pisze, napewno się odezwie co do wyceny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts