S!N! Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Słyszałem wiszące podane przykłady i grały bardzo dobrze, więc z czym masz dzieciaku problem? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu @Salon Planeta Dźwięku. Dla jasności,to zdanie o marketingu z targowiska nie było skierowane do was . Akurat wasze wpisy nie są nachalne marketingowo i zwykle zawierają pożyteczne informacje,dlatego też stanąłem w obronie😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, S!N! napisał: Słyszałem wiszące podane przykłady i grały bardzo dobrze, więc z czym masz dzieciaku problem? Prawie każdy, wysmiewany przez ciebie "znafca" jak to lubisz używać, wie że kolumny potrzebują miejsca , by pokazać to co najlepsze . Dla ciebie jestem dzieckiem ok , ty natomiast zawsze będziesz mi się kojarzył z garażowym odsłuchem mini wieży na wysokim poziomie. Miłej niedzieli. Edytowano 5 godzin temu przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) @DedalI mam płakać z tego powodu, iż totalnie obca oraz obojętna mi osoba ma o mnie zdanie takie jak powyżej ? Nie jesteś i nigdy nie będziesz żadnym wyznacznikiem czegokolwiek, kolumny wiszą we wro, można sobie podjechać i posłuchać, posprawdzać - nie mają jakoś super dużej odległości od ściany, a grają przyjemnie , jak dobrze wiesz z tym jest różnie tak samo jak z dużymi kolumnami w małym pomieszczeniu. Edytowano 4 godziny temu przez S!N! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu No to sobie wyjaśniliśmy , who is who . Nara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts