Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Byłem wczoraj i słuchałem :D, porównywałem z moim zestawem Onkyo + końcówka jedno przy drugim. Jest na duży plus dla zestawu dzielonego. W podobnej cenie był jeszcze Musical Fidelity M3si z bypass  (licząc cenę PT2 tylko) ale bardziej do gustu przypadł nam jednak zestaw dzielony Emotivy. Zwłaszcza, że do kompletu mamy już końcówke A2 (może jakaś podświadoma sugestia też miała w tym rolę :) )

Możecie polecić jakieś streamery do zestawu na tym poziomie żeby nie zrobić kroku w tył ani nie przepłacać niepotrzebnie? 

W oko wpadł mi Wiim Ultra, Cambridge MNX10 i Eversolo DMP A6, tylko czy jest sens dopłacać do Eversolo?

Napisano
3 godziny temu, Piotr84 napisał:

Byłem wczoraj i słuchałem :D, porównywałem z moim zestawem Onkyo + końcówka jedno przy drugim.

W sensie, że RZ50+wpięte BasX A2 na fronty vs MRX 540 ? Czy razem z PT2 ?

Napisano
5 godzin temu, Piotr84 napisał:

W oko wpadł mi Wiim Ultra, Cambridge MNX10 i Eversolo DMP A6, tylko czy jest sens dopłacać do Eversolo?

Najlepiej byłoby porównać brzmienie ich DACów z tym w Emotivie :) 

Ogółem DMP-A6 brzmi najlepiej, ma też świetną obsługę. Jak używasz Apple Music to najsensowniejszy wybór ;) 

MXN10 ma lepszego DACa od WiiMa, ale mniej funkcjonalności :) 

Napisano

Temat załatwiony :). Po małych odsłuchach i posluchaniu głosu rozsądku padło na dokupienie Emotivy PT2 (ht by pass!!!) :)do końcówki A2 która już mamy, a streamer Eversolo DMP A6. 

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękujemy za kolejną pomoc :)

Piotr&Halina