Michał Żelazko Napisano Sobota o 10:11 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 10:11 Ja też nie dostałem żadnej odpowiedzi dotyczącej wyceny. Liczę, że wycena będzie bezkonkurencyjna względem innych. Czekam dalej. Jak coś mój mail to ironn@wp.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Wtorek o 08:22 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:22 Dnia 4.01.2025 o 10:03, Piotr Sonido napisał: Ludzie do mnie piszą że nie ma odpowiedzi od Was Czasem mnie chyba mylą z Wami. A co ja biedny mogę. Wyceny robić ? Pomagać Wam jakoś? Dnia 4.01.2025 o 11:11, Michał Żelazko napisał: Ja też nie dostałem żadnej odpowiedzi dotyczącej wyceny. Liczę, że wycena będzie bezkonkurencyjna względem innych. Czekam dalej. Jak coś mój mail to ironn@wp.pl Obecnie mamy bardzo duży ruch, do tego spora część chłopaków z salonu jest chora Przepraszamy za kłopoty, podesłałem Twoją wiadomość dalej, ktoś powinien niedługo odpisać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Żelazko Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu Witam wszystkich. Jak już zdecydowałem się na zestaw Klipsch rp 8000 i Marantz stereo 70S to jeden z salonów audio zaproponował inny wzmacniacz a mianowicie Onkyo 8470. Są w podobnej cenie, mają HDMI a jakość dźwięku w Onkyo jest rzekomo znacznie lepsza. Co sądzicie o tym Onkyo w tym zestawieniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Też uważam Onkyo za lepiej grającą opcję do Klipscha. Jest żywiej, więcej energii w graniu To, co wielu fanów Klipscha lubi najbardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts