Michał Żelazko Napisano 4 stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia Ja też nie dostałem żadnej odpowiedzi dotyczącej wyceny. Liczę, że wycena będzie bezkonkurencyjna względem innych. Czekam dalej. Jak coś mój mail to ironn@wp.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Wtorek o 08:22 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:22 Dnia 4.01.2025 o 10:03, Piotr Sonido napisał: Ludzie do mnie piszą że nie ma odpowiedzi od Was Czasem mnie chyba mylą z Wami. A co ja biedny mogę. Wyceny robić ? Pomagać Wam jakoś? Dnia 4.01.2025 o 11:11, Michał Żelazko napisał: Ja też nie dostałem żadnej odpowiedzi dotyczącej wyceny. Liczę, że wycena będzie bezkonkurencyjna względem innych. Czekam dalej. Jak coś mój mail to ironn@wp.pl Obecnie mamy bardzo duży ruch, do tego spora część chłopaków z salonu jest chora Przepraszamy za kłopoty, podesłałem Twoją wiadomość dalej, ktoś powinien niedługo odpisać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Żelazko Napisano Środa o 13:56 Autor Udostępnij Napisano Środa o 13:56 Witam wszystkich. Jak już zdecydowałem się na zestaw Klipsch rp 8000 i Marantz stereo 70S to jeden z salonów audio zaproponował inny wzmacniacz a mianowicie Onkyo 8470. Są w podobnej cenie, mają HDMI a jakość dźwięku w Onkyo jest rzekomo znacznie lepsza. Co sądzicie o tym Onkyo w tym zestawieniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Środa o 18:37 Udostępnij Napisano Środa o 18:37 Też uważam Onkyo za lepiej grającą opcję do Klipscha. Jest żywiej, więcej energii w graniu To, co wielu fanów Klipscha lubi najbardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Żelazko Napisano Czwartek o 09:57 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 09:57 A w większości recenzji Klipszy jest sugestja , ze należy dobrać wzmacniacz o cieplejszej barwie aby je złagodzić, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Czwartek o 16:10 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:10 Ja się z tym zgadzam, ale użytkownicy niekoniecznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 17:06 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:06 Dnia 4.01.2025 o 11:11, Michał Żelazko napisał: a też nie dostałem żadnej odpowiedzi dotyczącej wyceny. Już coś podziałam Dnia 7.01.2025 o 09:22, Q21 napisał: Obecnie mamy bardzo duży ruch, do tego spora część chłopaków z salonu jest chora Przepraszamy za kłopoty, podesłałem Twoją wiadomość dalej, ktoś powinien niedługo odpisać Znowu oferuję swoją pomoc jeśli tylko trzeba. Nie choruje, L4 nie biorę. Wyceny robię dobre Dnia 8.01.2025 o 14:56, Michał Żelazko napisał: Jak już zdecydowałem się na zestaw Klipsch rp 8000 i Marantz stereo 70S to jeden z salonów audio zaproponował inny wzmacniacz a mianowicie Onkyo 8470. No i dobrze bo to wyjątkowo słabe połączenie. Dnia 8.01.2025 o 14:56, Michał Żelazko napisał: a jakość dźwięku w Onkyo jest rzekomo znacznie lepsza. I to dużo! 7 godzin temu, Michał Żelazko napisał: A w większości recenzji Klipszy jest sugestja , ze należy dobrać wzmacniacz o cieplejszej barwie aby je złagodzić, No i ten Onkyo nie gra analitycznie ajk jego amplitunery kinowe. Właśnie A do tego ten Marantz to słabizna. Nim nie rozruszasz tych klocków. Popatrz na PM700n. nie ma HDMI ale 3000 zł to bardzo ale to bardzo dobra cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 10:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:23 17 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Znowu oferuję swoją pomoc jeśli tylko trzeba. Nie choruje, L4 nie biorę. Wyceny robię dobre Ogłoszenie o pracę dalej aktywne https://www.q21.pl/blog/dolacz-do-zespolu-q21 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano wczoraj o 14:38 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:38 Czy zakupy zostały już dokonane czy autor nadal szuka ceny ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 21 godzin temu, Q21 napisał: Ogłoszenie o pracę dalej aktywne https://www.q21.pl/blog/dolacz-do-zespolu-q21 Razem zrewolucjonizowali byśmy rynek audio w Polsce. Jak bym poszedł do filmów obok Pawla. Ja się boję o tym mysleć. Internet NASZ. Ale na ten moment nie przeprowadzę się do Pabianic. Pomyślcie o czymś zdalnym. 17 godzin temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: Czy zakupy zostały już dokonane czy autor nadal szuka ceny ? Bo jak szuka ceny i porady to do Planety dzwięku!! Polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Żelazko Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Razem zrewolucjonizowali byśmy rynek audio w Polsce. Jak bym poszedł do filmów obok Pawla. Ja się boję o tym mysleć. Internet NASZ. Ale na ten moment nie przeprowadzę się do Pabianic. Pomyślcie o czymś zdalnym. Bo jak szuka ceny i porady to do Planety dzwięku!! Polecam W przyszłym tygodniu mam zamiar kupić zestaw. Jeszcze się zastanawiam. Wybór zawęzilem do Klipsch RP 8000 i albo Marantz stereo 70s lub Onkyo 8470. Dostałem kilka ofert i jestem zdziwiony dużą ich rozpiętością. Rozpiętość cenowa sięga ponad 2000pln. Byłem na odsłuchu tych zestawów i różnice oceniam na minimalną na korzyść Onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts