Marek Bud Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Cześć, W skrócie: jestem kompletnym laikiem. Dostałem w prezencie słuchawki Aune AR5000, aby rozpocząć "przygodę" Chciałabym kupić przenośny DAC/AMP USB-C do Iphone 15pro. Prośba o kierunki poszukiwań/zalecenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) Podobno calkiem niezle to sluchawki. Sprawdz produkty Ifi audio, Fiio, Aune, Topping. Tak w ogole ile masz na to zamiar przeznaczyc? Edytowano 13 godzin temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, Marek Bud napisał: Cześć, W skrócie: jestem kompletnym laikiem. Dostałem w prezencie słuchawki Aune AR5000, aby rozpocząć "przygodę" Chciałabym kupić przenośny DAC/AMP USB-C do Iphone 15pro. Prośba o kierunki poszukiwań/zalecenia. Cześć Możesz spróbować z małym wzmacniaczem Audioquest Dragonfly Cobalt. To może być dobre połączenie z Twoimi słuchawkami. 2.1V na wyjściu nie będzie mieć żadnych problemów z ich napędzaniem. Warto sprawdzić jeśli byłbyś zainteresowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts