Salon Planeta Dźwięku Napisano 30 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 Podłogówki z serii ES od Polk Audio to główny konkurent Heco. Nie powinieneś mieć problemu z porównaniem tych kolumn w jakimś salonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Backfrointer Napisano 30 grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 (edytowany) 3 godziny temu, Q21 napisał: Cześć Uważam, że Heco tu może być dobrym kierunkiem. Taniej, ale też spójnie wizualnie, choć nie do końca typowo kinowo - Pylony Pearl i do tego np. Klipsch RP-1000SW, Onkyo TX-NR6100 Cena bazowo większa, ale zawsze można o niej porozmawiać. W przypadku Heco już pewnie niewiele z nią zrobimy, o ile cokolwiek się uda będąc w pełni szczerym. Monitor Audio Bronze polecone przez Piotra, to też bardzo ciekawy kierunek W razie czego zapraszam do kontaktu, podziałamy No wizualia grają dosyć sporą część decyzji. Salon będzie biały z dąbem bielonym i czarną kanapą. Czytałem o dosyć basowej specyfice tych Heco i mi tam odpowiada troszke basu 😆 Zapewne skontaktuje się po sylwku z wami na jakieś przesłuchanie, czy napewno odpowiada rodzinie i chyba przy tym zestawie pozostane. Wiem, że Monitory są fajne, ale po prostu marzenie taty to duże okazałe kolumny, więc nie zadowoli go widok głośnika na podstawce 3 godziny temu, Q21 napisał: 3 godziny temu, Q21 napisał: 3 godziny temu, Q21 napisał: 3 godziny temu, Q21 napisał: 3 godziny temu, Q21 napisał: 3 godziny temu, Q21 napisał: 3 godziny temu, Q21 napisał: 3 godziny temu, Q21 napisał: Edytowano 30 grudnia 2024 przez Backfrointer Coś mi się zduplikowało kilka razy, a cytowania nie wiem jak usunąć. :P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 30 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 No i może uda się spiąć budżet z podłogowymi 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu @Backfrointer temat aktualny? coś możemy jeszcze rozjaśnić wyjaśnić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts