Krzysztof Kułaga Napisano 29 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2024 Witam,mam pytanie jak podłączyć subwoofer Klipsch,narazie podłączyłem kablem taga Y z amplitunerem YAMAHA a2a i 0 reakcji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 29 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2024 Pokaz jak podłączyłeś w Avr. Gałka low pass do końca w prawo. Następnie wykonujesz kalibrację i zaznaczasz w menu obecność subwoofera. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kułaga Napisano 30 grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 Ok, dzięki za podpowiedź już wszystko działa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 Śmiem przypuszczać że jeszcze nie tak jak powinno. ale zostaw sobie temat jak coś to wróć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kułaga Napisano 31 grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2024 Mam jeszcze pytanie , bo mam zestaw monitor audio 500 ,i sprzedawca u którego zakupiłem sprzęt powiedział mi, że lepiej kupić subowofer dedykowany do tych kolumn w 10 za 3500 zł ,że będzie to o wiele lepiej grało od tego klipscha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 31 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2024 MA może lepiej poradzić sobie w muzyce, ale Klipsch jeśli chodzi o głębię i potęgę kinowego grania prezentuje wyższy poziom. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 07:33 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:33 nie jest to prawda. Suba nie trzeba kupować dedykowanego. To obojętnie. Jedynie kwestia wizualna czyli pięknej płci. Zgadzam się z Butlerem. Monitor audio gra szybciej ma lepiej kontrolowany bas ale nie ma tej potęgi basu. Zejscia kinowego jak Klipsch. Coś za coś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts