Sebano79 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Aktualnie posiadam Denona avr x2700h, zestaw 5.1.2: heco victa prime, Magnat 302a i jakieś magnaty instalacyjne w suficie. Niedawno jednak posłuchałem u kolegi Jamo S95 i zaczęły się poszukiwania. Udało się znaleźć C97 II, pomieszczenie: podłoga 3,5x7 m , ale to poddasze. Za kolumnami i za kanapą na skosie pianka akustyczna, na podłodze wykładzina, do tego tylko stolik RTV i ekran projektora. Innych mebli nie ma. Czy taka trójdrożna konstrukcja nie będzie za duża do tego pomieszczenia? Z góry dzięki za odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć Najwięcej tu zależy od konkretnego pomieszczenia. W jednym zagra, w drugim nie. U Ciebie kubatura jest niewielka, więc spodziewałbym się problemów przy stereo i w full-band. W KD i przy odcięciu na 80Hz powinno być dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 16 godzin temu, Sebano79 napisał: Aktualnie posiadam Denona avr x2700h, zestaw 5.1.2: heco victa prime, Magnat 302a i jakieś magnaty instalacyjne w suficie. Niedawno jednak posłuchałem u kolegi Jamo S95 i zaczęły się poszukiwania. Udało się znaleźć C97 II, pomieszczenie: podłoga 3,5x7 m , ale to poddasze. Za kolumnami i za kanapą na skosie pianka akustyczna, na podłodze wykładzina, do tego tylko stolik RTV i ekran projektora. Innych mebli nie ma. Czy taka trójdrożna konstrukcja nie będzie za duża do tego pomieszczenia? Z góry dzięki za odpowiedzi Tego nigdy nie jesteś w stanie przewidzieć dopóki ich tam nie wstawisz. Według mnie jednak nie powinno być problemu. Pomieszczenie nie jest całkowicie kwadratowe więc to już jakiś plus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts