PAWEL ZASADNY Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: Dziękuję za polecenie nas. Przy okazji podpiszę się pod AXR100. 8470 jest spoko, ale według mnie goły wzmacniacz zagra lepiej. Lub też inaczej, A-S701, AXR100 zagrają lepiej. Kolumny ok, jeśli lubisz jasno to będzie jasno. Jak duże jest pomieszczenie ? Nowe bierzesz pod uwagę? Pomieszczenie około 38m2 ale trudne do ustawienia bo z otwarta kuchnia i kształt litery L , Nowy tez biore pod uwage ale tu juz wszystko sie zaciesnia ze wzgledu na ceny . A-S 701 brałem pod uwage ale czy z tymi kolumnami nie bedzie zbyt jasno ? AXR 100 odpada bo jest tylko srebrny a moja druga połowa jest na NIE jesli chodzi o sprzet w tym kolorze ( kurcze jak się jej pozbyć :-) ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, PAWEL ZASADNY napisał: Pomieszczenie około 38m2 ale trudne do ustawienia bo z otwarta kuchnia i kształt litery L , Nowy tez biore pod uwage ale tu juz wszystko sie zaciesnia ze wzgledu na ceny . A-S 701 brałem pod uwage ale czy z tymi kolumnami nie bedzie zbyt jasno ? AXR 100 odpada bo jest tylko srebrny a moja druga połowa jest na NIE jesli chodzi o sprzet w tym kolorze ( kurcze jak się jej pozbyć 🙂 ) Chciałeś jasno to będzie jasno Nie no oczywiście AE120 z A-S701 może być kontrowersyjne. Niemniej jednak pamiętaj, że A-S701 to też nie jest taki wzmacniacz, który "piszczy", bez przesady. Co do kolumn to większość Dali (Oberon 7, Zensor 7), Monitor Audio i Klipscha spełni Twoje oczekiwania. Pozostaje więc szukać okazji. Pamiętaj, że Focal Chorus to raczej konstrukcja z krótkim basem więc może Ci go brakować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts