kingbabilon Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Witam. Przez przypadek stałem się posiadaczem takiego zestawu Music Hall – amerykański Hi-End Hi-Fi Model: a50.2 > Wzmacniacz zintegrowany z wejściem Phono MM/MC, 2 x 90 W Numer seryjny: 09006953 Moc wyjściowa: 90 W na kanał przy 8 Ω (stereo) Pasmo przenoszenia: od 10 Hz do 60 kHz Całkowite zniekształcenia harmoniczne: 0,002% Czułość wejściowa: 0,5 mV (MC), 5 mV (MM), 230 mV (linia) Stosunek sygnału do szumu: 101 dB (linia) Wyjście: 100mV (linia) Wymiary: 17 x 14,5 x 3,94 cala Waga: 22,7 funta Model: acd25.2 > pasujący odtwarzacz CD Numer seryjny: 09000238 Model: t25.2 > pasujący tuner Model: dac25.2 > świetny procesor D/A I tak się zastanawiam czy dokupić kolumny i korzystać (a wielkim audiofilem nie jestem) czy próbować to sprzedać w pierony. Jestem tu nowy i nie wiem czy wolno mi się zapytać ale spróbuję , na ile wyceniacie taki zestaw , a może ktoś by chciał kupić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Jeśli będziesz korzystał, to dokup kolumny i słuchaj Jak nie, to sprzedaj Zawsze coś wpadnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts