Łunio Napisano Poniedziałek o 04:55 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 04:55 Cześć, szukam słuchawek nausznych do 1000zł najlepiej jakby można było ich używać w różnych warunkach pogodowych i podczas jazdy na rowerze modele jakie widziałem w tej cenie: sennheiser momentum 4, Bose QuietComfort, Sony 1000XM 4 i używki browers&wilkins px8 ANC w Sony chyba najlepsze, marka Sennheiser najbardziej do mnie przemawia. Mam problem z wyborem- pomożecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 11:27 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:27 Cześć Najlepiej by było oczywiście odsłuchać wszystkie opcje Sennheisery Momentum 4 Wireless to bardzo fajna opcja Rozsądne ANC, fajne brzmienie, ale dość dociążone Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 21:59 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:59 17 godzin temu, Łunio napisał: Cześć, szukam słuchawek nausznych do 1000zł najlepiej jakby można było ich używać w różnych warunkach pogodowych i podczas jazdy na rowerze modele jakie widziałem w tej cenie: sennheiser momentum 4, Bose QuietComfort, Sony 1000XM 4 i używki browers&wilkins px8 ANC w Sony chyba najlepsze, marka Sennheiser najbardziej do mnie przemawia. Mam problem z wyborem- pomożecie? Hej, Dorzuć jeszcze do tej listy bardzo zacny model B&W, PX7s2. Świetnie wykonane, metal. Bardzo dobre ANC, aplikacja do tego. Plus bardzo uniwersalne granie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łunio Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dnia 20.01.2025 o 22:59, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Hej, Dorzuć jeszcze do tej listy bardzo zacny model B&W, PX7s2. Świetnie wykonane, metal. Bardzo dobre ANC, aplikacja do tego. Plus bardzo uniwersalne granie! Nie no bez przesady. Te słuchawki podobno mają mnóstwo wad fabrycznych. Chciałbym takie co nie rozlecą się po gwarancji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts