Łunio Napisano Poniedziałek o 04:55 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 04:55 Cześć, szukam słuchawek nausznych do 1000zł najlepiej jakby można było ich używać w różnych warunkach pogodowych i podczas jazdy na rowerze modele jakie widziałem w tej cenie: sennheiser momentum 4, Bose QuietComfort, Sony 1000XM 4 i używki browers&wilkins px8 ANC w Sony chyba najlepsze, marka Sennheiser najbardziej do mnie przemawia. Mam problem z wyborem- pomożecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 11:27 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:27 Cześć Najlepiej by było oczywiście odsłuchać wszystkie opcje Sennheisery Momentum 4 Wireless to bardzo fajna opcja Rozsądne ANC, fajne brzmienie, ale dość dociążone Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 21:59 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:59 17 godzin temu, Łunio napisał: Cześć, szukam słuchawek nausznych do 1000zł najlepiej jakby można było ich używać w różnych warunkach pogodowych i podczas jazdy na rowerze modele jakie widziałem w tej cenie: sennheiser momentum 4, Bose QuietComfort, Sony 1000XM 4 i używki browers&wilkins px8 ANC w Sony chyba najlepsze, marka Sennheiser najbardziej do mnie przemawia. Mam problem z wyborem- pomożecie? Hej, Dorzuć jeszcze do tej listy bardzo zacny model B&W, PX7s2. Świetnie wykonane, metal. Bardzo dobre ANC, aplikacja do tego. Plus bardzo uniwersalne granie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łunio Napisano Środa o 18:36 Autor Udostępnij Napisano Środa o 18:36 Dnia 20.01.2025 o 22:59, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Hej, Dorzuć jeszcze do tej listy bardzo zacny model B&W, PX7s2. Świetnie wykonane, metal. Bardzo dobre ANC, aplikacja do tego. Plus bardzo uniwersalne granie! Nie no bez przesady. Te słuchawki podobno mają mnóstwo wad fabrycznych. Chciałbym takie co nie rozlecą się po gwarancji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zosianow Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dnia 20.01.2025 o 05:55, Łunio napisał: Cześć, szukam słuchawek nausznych do 1000zł najlepiej jakby można było ich używać w różnych warunkach pogodowych i podczas jazdy na rowerze modele jakie widziałem w tej cenie: sennheiser momentum 4, Bose QuietComfort, Sony 1000XM 4 i używki browers&wilkins px8 ANC w Sony chyba najlepsze, marka Sennheiser najbardziej do mnie przemawia. Mam problem z wyborem- pomożecie? wjeżdżaj w sennheisery i się nie zastanawiaj, używam sennheiserów w skrajnych warunkach pogodowych przy pracy (zbiory) i są praktycznie niezniszczalne, niestraszny jest im deszcz, wiadomo, że lepiej ich tak nie "testować", ale korzystam z moich już ponad dwa lata dość mocno je eksploatując i dają radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 19 godzin temu, Łunio napisał: Nie no bez przesady. Te słuchawki podobno mają mnóstwo wad fabrycznych. Chciałbym takie co nie rozlecą się po gwarancji Mnóstwo? Jakieś przykłady? Jesteśmy zaskoczeni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Mnóstwo? Jakieś przykłady? Jesteśmy zaskoczeni Też jestem zaskoczony. Sam używam od roku we wszystkich warunkach - od naszej pluchy po tropikalne upały. Bez zarzutu. A dźwięk rewelacja. Żadnego podbicia, a w razie potrzeby jest korektor w apce. Anc praktycznie bez wpływu na jakość a działanie niezawodne (testowane w pociągach i samolotach). Apka świetna. Bateria nieśmiertelna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, fp74 napisał: Też jestem zaskoczony. Sam używam od roku we wszystkich warunkach - od naszej pluchy po tropikalne upały. Bez zarzutu. A dźwięk rewelacja. Żadnego podbicia, a w razie potrzeby jest korektor w apce. Anc praktycznie bez wpływu na jakość a działanie niezawodne (testowane w pociągach i samolotach). Apka świetna. Bateria nieśmiertelna. Może to...konkurencja 🫣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łunio Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) To poczytajcie sobie komentarze użytkujących, a czasu macie dosyć sporo skoro, to Wasza praca. najpoważniejsze co zapamiętałem to: przewody w słuchawkach się przecierają. Reszta jakieś pierdoły w stylu: membrany pękają Może to właśnie Wy macie zapłacone za robienie tych testów w samych superlatywach haha. Nawet na ten model nie patrzyłem przed Waszym komentarzem. 3 godziny temu, fp74 napisał: Też jestem zaskoczony. Sam używam od roku we wszystkich warunkach - od naszej pluchy po tropikalne upały. Bez zarzutu. A dźwięk rewelacja. Żadnego podbicia, a w razie potrzeby jest korektor w apce. Anc praktycznie bez wpływu na jakość a działanie niezawodne (testowane w pociągach i samolotach). Apka świetna. Bateria nieśmiertelna. No to po okresie gwarancji się spodziewaj. Jednym po 3msc się psują jednym po 2latach. Chyba czytałem tylko opinie na allegro, nie wchodząc nawet na zagraniczne fora Edytowano 6 godzin temu przez Łunio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Taki los sluchawek przenośnych, że się niszczą. Jeżeli ktoś opowiada bajki o słuchawkach bt działających latami tzn że nie uzywa ich zgodnie z ich celem lecz jako sluchawek stacjonarnych albo uprawia reklamę. Jeśli chodzi o px7 to z wlasnego doswiadczenia dodam, ze są dosc ciężkie co sprawia, ze przy gwaltownych ruchach zmieniają czasem pozycję. A sluchawek na rower w ogóle nie polecam a już na pewno nie nausznych. Udanego szukania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts