gadek80 Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego (edytowany) Dokładnie tak. Zostaje kwestia preferencji Twojego ucha. Z LDAC masz Bowersy, Audio-Technika, Sony i Technics. Mi najbardziej odpowiadały AT, lecz może u Ciebie będzie inaczej. Niechętnie w sklepach dają posłuchać sprzętu, ale czasem się da, chociaż też możesz obejrzeć kilka recenzji na Youtubie, tam czasem trafią się celne opinie. LDAC jest najlepszy, lecz Aptx HD też nie jest zły. No i oczywiście trzeba wrócić do ich wygody, chociaż na recenzjach nie powiedzieli o AT, że na głowie trzymają się słabiej od innych, lecz dla mnie to akurat nieistotne, bo kierowałem się jakością dźwięku najlepszą dla mnie. A jeżeli będziesz miał możliwość odsłuchu koniecznie musisz mieć zainstalowaną aplikację dedykowaną do słuchawek, bo dopiero tam ustawisz korektor dźwięku i włączysz kodek LDAC. Edytowano 4 lutego przez gadek80 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łunio Napisano 4 lutego Autor Udostępnij Napisano 4 lutego Dziękuję Panowie, temat można zamknąć. Bardzo się cieszę, że poświęciliście Swój czas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadek80 Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego (edytowany) No jak byś był gdzieś z okolic Nowego Sącza to dałbym Ci możliwość odsłuchać i moje AT i Wh-1000xm4, na SBC, na LDAC i nawet na AAC Edytowano 4 lutego przez gadek80 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolo Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Witam Px7 s2 nie obsługują LDAC tylko Aptx wszystkie odmiany. Posiadam te słuchawki od dwuch tygodni i mam z nimi mały problem mianowicie po polaczeniu z telefonem szybko spada poziom baterii dosłownie kilkanaście min. I potrafią się wyłączyć a po ponownym włączeniu pokazują właściwy poziom naładowania i grają jak gdyby nigdy nic i mam dylemat co z nimi zrobić oddać na gwarancję czy zostawić i się przyzwyczaić dodam że telfon to Honor Magic6 pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 21 minut temu, Rolo napisał: Witam Px7 s2 nie obsługują LDAC tylko Aptx wszystkie odmiany. Posiadam te słuchawki od dwuch tygodni i mam z nimi mały problem mianowicie po polaczeniu z telefonem szybko spada poziom baterii dosłownie kilkanaście min. I potrafią się wyłączyć a po ponownym włączeniu pokazują właściwy poziom naładowania i grają jak gdyby nigdy nic i mam dylemat co z nimi zrobić oddać na gwarancję czy zostawić i się przyzwyczaić dodam że telfon to Honor Magic6 pro. Tak, masz rację, że nie obsługują LDAC. Natomiast konia z rzędem temu kto odróżni w ddźwięku różnice między aptx od LDAC, zwłaszcza w trybie kontaktu . No ale fakt jest faktem. Co do baterii, to mam px7s2 od prawie roku i jeszcze mi się nie udało ich rozładować, a naprawdę latem używałem bardzo dużo. Nie wyłączyły mi się też jeszcze. Chyba że nieświadomie używasz trybu wyłączania przy zdjęciu, albo używasz go świadomie ale jeszcze nie odkryłeś (co też mi zajęło trochę czasu), że z tą funkcją wyłączają się czasem gdy zmienią nieznacznie położenie na głowie. Wyłączyłem to. Ale spadków baterii nie odnotowałem więc nie jest to typowe raczej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolo Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Wiem że maja czujnik zbliżeniowy ale nie w tym tkwi problem tylko po pierwszym włączeniu szybko znika bateria i potrafią zakomunikować niski stan baterii i się wyłączyć ale jak je uruchomię ponownie to pokazują właściwy stan i działają normalnie. Wygląda na to jak by był jakiś problem z firmware w słuchawkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego To wymieniaj. Tak nie powinno być na pewno. A zatem pogłoski o ich awaryjności zaczynają się potwierdzać......?😉😉😉😉 Ja nie potwierdzam... odpukać.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzy666 Napisano Czwartek o 00:39 Udostępnij Napisano Czwartek o 00:39 (edytowany) @Rolo Miałem ten sam problem z B&W PX7 S2, reset pomógł. Przeczytaj w instrukcji jak je zresetować. Co do ich awaryjności to polecam przejrzeć oferty używanych egzemplarzy na których widać odklejający się materiał z pałąka. Wiadomo że nie wydarzy się to w każdym egzemplarzu ale jednak się trafia. Dobrze że pałąk podlega gwarancji i podobno szybko go naprawiają. Edytowano Czwartek o 00:42 przez Ozzy666 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolo Napisano wczoraj o 09:02 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:02 U mnie reset nie pomógł i oddałem do sklepu zwrócili mi kasę ale zastanawiam się czy nie spróbować jeszcze raz je kupić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts