Jakub Szymański Napisano Poniedziałek o 18:33 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:33 więc szukam jakiegoś taniego przetwornika lub czegokolwiek co pozwoli mi odblokować ich pełen potencjał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avant_2K Napisano Poniedziałek o 20:52 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:52 Spróbuj FiiO KA11. Ale do pełnego potencjału będziesz potrzebował czegoś lepszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 21:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:53 3 godziny temu, Jakub Szymański napisał: więc szukam jakiegoś taniego przetwornika lub czegokolwiek co pozwoli mi odblokować ich pełen potencjał Witaj, To obowiązkowo musisz zainwestować w przetwornik ze wzmacniaczem, do komputera https://www.tophifi.pl/sluchawki/wzmacniacze-sluchawkowe/audioquest-dragonfly-cobalt.html Audioquest Dragonfly Cobalt, najmocniejszy, z najlepszym DAC, wielkości pen drive Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Cześć Co rozumiesz przez tani? Sprawdziłbym na pewno iFi Audio Uno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Szymański Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 6 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Co rozumiesz przez tani? Sprawdziłbym na pewno iFi Audio Uno mam jeszcze jedno pytanie czy jeśli chciałbym w przyszłości zmienić te słuchawki na wersję 250 Ohm to czy ten iFi Audio Uno by sobie dał z nimi radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Nie ma sensu przechodzić z 80tek na 250tki Różnica drobna. I potrzebują dużo mocniejszego wzmacniacza, Uno sobie nie poradzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts