rajdek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Macie sytuacje kiedy ktoś prosi o włączenie zestawu stereo na chwilę? Takie 3 popisowe numery, moje takie: Desert of Lost Souls - Madis Jungle - Tash Sultana Opium - Dead Can Dance 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jeden z dziesiątek smyczkowych i popisowych. Po odsłuchaniu ludzie już nie grymaszą, gdy mówię o skrzypkach. Tak ma mi brzmieć ta muzyka jak u mnie. A tutaj tak ma brzmieć kontrabas i nie tylko. A tutaj bez słów „tłumaczę” jak można mieć Live w 22 metrowym salonie. Inny repertuar mam na słuchawki, ale to w innym wątku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, AudioTube napisał: A tutaj tak ma brzmieć kontrabas i nie tylko. Uwielbiam ten album! Bass & Strings też jest kapitalne. Zreszta ten gościu ma całą masę "popisowych kawałków" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts