PanKlor Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fonn napisał: Wielką niewiadomą jest jak ten nowy zagra w tej klasie D czy lepiej od fosi? A jak by napisali, że to AB alby XYZ to już by było wiadomo? Taki NAD robi w klasie D. Odpisz, cytując
Maykel Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 37 minut temu, Fonn napisał: Wielką niewiadomą jest jak ten nowy zagra w tej klasie D czy lepiej od fosi? Moje fosi raczej wyląduje do atmosów Czy te fosi uruchamiają się automatycznie po otrzymaniu sygnału? 37 minut temu, Fonn napisał: Wielką niewiadomą jest jak ten nowy zagra w tej klasie D czy lepiej od fosi? Moje fosi raczej wyląduje do atmosów Czy te fosi uruchamiają się automatycznie po otrzymaniu sygnału? 37 minut temu, Fonn napisał: Wielką niewiadomą jest jak ten nowy zagra w tej klasie D czy lepiej od fosi? Moje fosi raczej wyląduje do atmosów Czy te fosi uruchamiają się automatycznie po otrzymaniu sygnału? 37 minut temu, Fonn napisał: Wielką niewiadomą jest jak ten nowy zagra w tej klasie D czy lepiej od fosi? Moje fosi raczej wyląduje do atmosów Czy te fosi uruchamiają się automatycznie po otrzymaniu sygnału? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Maykel napisał: Czy te fosi uruchamiają się automatycznie po otrzymaniu sygnału? Tak. Odpisz, cytując
Maykel Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, PanKlor napisał: Tak. A ok ale kolega ma mono V3 a jak jest z tymi V3? W sensie żeby użyć do napędzania atmos. Też się same wybudzają. Bo one nie mają przełącznika na auto. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ja pisałem o V3 mono. Jak jest w pozostałych nie wiem. Odpisz, cytując
Recommended Posts