Mateusz Sz Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Witam! Obecnie posiadam system 5.1 Yamaha RX-A1070 + Zestaw Tannoy Mercury M2.5 M1 MC + Sub Magnat 302a. Niestety w nowym mieszkaniu ściana na którym wisi telewizor jest wąska. Dlatego pomyślałem żeby kupić coś bardziej kompaktowego. Co myślicie o zestawie 4x Polk audio Signature Elite ES15 + Central ES35 ? Ewentualnie na tył 2x Music Cast 20 lub 50. Sub w przyszłości do zmiany, ale narazie zostaje. Fornty stać będą na szafce RTV pod tv bo innego wyjścia nie mam. Chyba, że kupić bardzo wąską szafkę RTV i głośniki po bokach postawić/powiesic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Mateusz Sz napisał: Co myślicie o zestawie 4x Polk audio Signature Elite ES15 + Central ES35 ? Dobry kierunek Warto też sprawdzić MA Bronze, Klipsche RP-140D/240D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etharr Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Od siebie poleciłbym bym jeszcze Dali Fazon Sat, które sam używam jako głośniki Surround i Atmos. Bardzo dobrze wykonane, korpus aluminiowy, do tego uchwyt mocujący w zestawie - dający dużą swobodę w kwestii ustawienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie wiem czy jest sens iść w koszty i wymieniać szafkę rtv pod kino. Monitory z subem w tej koncepcji to chyba bardziej opłacalny interes. Polki są spoko, ale nie wiem czy nie pójdziesz w dół z jakością brzmienia po Tannoyach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts