BeMajestiX Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Witam. Poszukuję kolumn i karty dźwiękówej w budżecie 15-17k. Możemy dobierać wszechstronnie bo po doborze sprzętu dopiero będę budował pomieszczenie które będzie pasowało pod dane kolumny/sprzęt. O ile pamiętam to mogłem pisać o tym temat tutaj, lecz wolałem odłożyć niż brać kredyt/na raty - i może się pozmieniało. Najważniejsze to by najlepiej grała muzyka hardstyle, rap, electro. I myślałem o czymś takim: Adams A8H + Universal Audio UA - APOLLO SOLO Edytowano 3 godziny temu przez BeMajestiX Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Słuchałeś już jakiegoś systemu? Coś konkretnie zapadło Ci w pamięć? Muszą być to kolumny aktywne? Bardzo wstępnie mogę zasugerować KEF LS60 Meta, czyli świetne kolumny aktywne, nie potrzebują oddzielnej karty dźwiękowej, ani niczego Opcji składających się ze wzmacniacza i kolumn będzie tak dużo, że bez sensu tu wszystko wypisywać bez wcześniejszego odsłuchu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeMajestiX Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jeszcze nie słuchałem. preferuje kolumny w kostce(czyli takie wybierzmy propozycje) preferuje tez kolumny aktywne, lecz nie jest to regułą. Po prostu czekam na propozycje, a potem będę starał się je odsłuchiwać (pierwsze wg. Upodobania wizualnego) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts