Krzysztof Kasprowicz Napisano 10 lutego Autor Napisano 10 lutego 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Próbowałem być łagodny Krzysiu czy Ty wiec jesteś pewien tego? W sensie żeby to było Twoje główne źródło. Piotrze zrobił się ciężki temat i mętlik w głowie 😉🤣 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 12 lutego Napisano 12 lutego @Tomasz S. Jeśli chodzi o normalizacja głośności to dla mnie funkcja śmietnik bez niej o wiele lepiej się słucha i przede wszystkim jest głośniej. Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 12 lutego Napisano 12 lutego @S!N! To zależy jak kto słucha. Dobrze wiedzieć,że można wyłączyć. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 15 lutego Napisano 15 lutego Dnia 10.02.2025 o 21:58, Krzysztof Kasprowicz napisał: Piotrze zrobił się ciężki temat i mętlik w głowie 😉🤣 No ja się nie dziwie. Poruszyłem temat gramofonu na audiofilskim forum. Jak Twój internetowy doradca powiem. Idź w streaming. A na drugim miejscu buduj kolekcję winyli. Pomału. Odpisz, cytując
Krzysztof Kasprowicz Napisano 15 lutego Autor Napisano 15 lutego 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: No ja się nie dziwie. Poruszyłem temat gramofonu na audiofilskim forum. Jak Twój internetowy doradca powiem. Idź w streaming. A na drugim miejscu buduj kolekcję winyli. Pomału. Piotrze , wczoraj dojechały Heco aurora 700 , w porównaniu do tagi 607 miód malina 😉 Jestem bardzo zadowolony zupełnie inny odsłuch i ta głębia ... 👍 1 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 17 lutego Napisano 17 lutego Dnia 15.02.2025 o 10:53, Krzysztof Kasprowicz napisał: Piotrze , wczoraj dojechały Heco aurora 700 , w porównaniu do tagi 607 miód malina 😉 Jestem bardzo zadowolony zupełnie inny odsłuch i ta głębia ... 👍 Super. Bardzo się ciesze że Ci się podobają. Życze wszystkiego dobrego! Piotrek Odpisz, cytując
Recommended Posts